Yanindakilerine tavrı öyle degil ama bende ondan şaşkınım. Yoksa kesinlikle size katılıyorum. Bende bazen modum düşük olunca keske kimseyle konuşmak zorunda kalmasam diyorum ama yaparsamda çaktırmadan yapma tataftariyim. Karsidakit bu örnekte ki gibi kala kalmiyor. Hani hepimiz az cok olgun insanlariz diye düşünüyorumİnsanın her zaman modu aynı olmuyor bazen ben konuşmak değil kaşımı kaldırmak istemiyorum. yolda birini görsem Allah affetsin yolumu değiştiriyorumbu karsimdakiyle alakalı değil benim modum düşük oluyor sizde öyle bir ana denk gelmiş olabilirsiniz..
Tipik elti işte takılma .bendede var 2 tane taksam oooo seninki uzakta yine benimkiler dibinde. Her hafta sonu sinir harbi ..oluyor öyle eltiler arasında konularınaza baktım çok ta iyi değilsiniz nemlenmistir birşeydenYanindakilerine tavrı öyle degil ama bende ondan şaşkınım. Yoksa kesinlikle size katılıyorum. Bende bazen modum düşük olunca keske kimseyle konuşmak zorunda kalmasam diyorum ama yaparsamda çaktırmadan yapma tataftariyim. Karsidakit bu örnekte ki gibi kala kalmiyor. Hani hepimiz az cok olgun insanlariz diye düşünüyorum
Iste siz hersey icin kendinden veren yapida yetiştiğiniz icin bunlar size nezaketsiz geliyor ama insanlar o kadar ince düşünmezBen 32 yaşındayım hiçbir zaman eve gelen misafire hoşgeldin dememe lüksüm olmadı biximkiler paralarlardi beni valla xD dersim varsa merhabalasir girerdim odama, servise yardim edemeyecek kadar yogunsam bide. Yinede cvp için tşkler:)
Kesinlikle son noktasina kadar katılıyorum. Ben kv aradim, kp acti, gorumcemde elinden telefonu aldi hahaha elden ele gecti telefon. Çünkü normal aradigimda kizim kapa sunu görüntülü arasana diyorlar. Gorumcedet texgaha koydu, evde baskalarinlda vardı hani uygunduz anda degildiAy en sevmedigim seylerden biri de bu goruntulu konusmak. Zart diye ariyorlar,ustum basim musait mi,moralim yuzum gozum duzgun mu sormadan etmeden,belki insan icine cikacak durumda degilim ya. Taciz gibi. Tuvalette basilmak gibi bir sey benim icinhic hoslanmiyorum. O yuzden biri biriyle goruntulu konusurken araya girmekten de hoslanmam,birilerinin bana el sallamasindan da hoslanmam valla. Kim alinirsa alinsin.
Yok öyle değil, benden bizden ilgi bekleyen yedirilip gezdirilmek istenen bir elti var. Eşimde kendi degimi ona cook iyilikler yapmis zamaninda zor zamanlarinda yetişmiş yardimina hep. Biz oraya gidince neler yaptigimizi nereye gittimizi ,eve dönünce dışarıdan yedigimizi bile merak edip hic cekinmeden soran birisi. Uzakta olunca kafasini çeviriyor ama. Hani ice dönük bir insan ise kendi aleminde yaşayıp bizi umursamamali diye düşünüyorum. Gereksiz uzayan görüntülü aramalardan haz almiyorum kılık kıyafetim uygun olmayabilir, moralim bozuk olabilir. Ama orda evdekiler eltim için tatli yapiyordu, ortam normal neşeli, bunlar cay koyuyor. Eltide kamera onundet gidiyor geliyor ama bakmak yokGörüntülü konuşmada kaynınız sizi görmezden geliyor?
Doğru mu anladım?
doğru anladıysam her seferinde mi yapıyor ve bir tek size mi yapıyor?
ben de sevmem görüntülü konuşmayı.
kocam birileri ile konuşurken dönüp bakmam, en fazla selam söylerim.
Beni arayan zaten beni arar.
Şunları varsayım üzerine degil de kişileri normal söyleyip, kısaca mı anlatsanız acaba :)Yok öyle değil, benden bizden ilgi bekleyen yedirilip gezdirilmek istenen bir elti var. Eşimde kendi degimi ona cook iyilikler yapmis zamaninda zor zamanlarinda yetişmiş yardimina hep. Biz oraya gidince neler yaptigimizi nereye ama gittimizi eve dışarıdan yedigimizi bile merak edip hic cekinmeden soran birisi. Uzakta olunca kafasini çeviriyor ama. Hani ice dönük bir insan ise kendi aleminde yaşayıp bizi umursamamali diye düşünüyorum. Gereksiz uzayan görüntülü aramalardan haz almiyorum kılık kıyafetim uygun olmayabilir, moralim bozuk olabilir. Ama orda evdekiler eltim için tatli yapiyordu, ortam normal neşeli, bunlar cay koyuyor. Eltide kamera onundet gidiyor geliyor ama bakmak yok
normal konunuzdan hiç bir şey anlamamıştım açıkçası, varsayımlarda boğuldum. kim kimin kaynı kim kimin eltisi el sallayan siz misiniz eşiniz miYok öyle değil, benden bizden ilgi bekleyen yedirilip gezdirilmek istenen bir elti var. Eşimde kendi degimi ona cook iyilikler yapmis zamaninda zor zamanlarinda yetişmiş yardimina hep. Biz oraya gidince neler yaptigimizi nereye gittimizi ,eve dönünce dışarıdan yedigimizi bile merak edip hic cekinmeden soran birisi. Uzakta olunca kafasini çeviriyor ama. Hani ice dönük bir insan ise kendi aleminde yaşayıp bizi umursamamali diye düşünüyorum. Gereksiz uzayan görüntülü aramalardan haz almiyorum kılık kıyafetim uygun olmayabilir, moralim bozuk olabilir. Ama orda evdekiler eltim için tatli yapiyordu, ortam normal neşeli, bunlar cay koyuyor. Eltide kamera onundet gidiyor geliyor ama bakmak yok
Yani normali bu ise benimde evim musaitken ben musaitken baskalariyla gayet eglenebiliyor iken görüntülü kirk yilda bir arama gelse ve ben kendimi sakinmasam gösterem bahanemde olmasa, karsidakide insan benim degimim ile bana cok iyiligi dokunan birisi ise ve ben kameranın dibinde durmaktan rahatsiz degilsem ama sadece basimi çeviriyorsam bu görmezden gelmemdiir yoksa ice kapalilikmidir? Eğer normal biseyse bende böyle yaparim ama icimden bir his ayni sartlar bende olsa baya ayip olacagi yönünde. Ve dedigim gibi eltim cok merakli heryere benide götürün disarida yedinizmi kafasinda birisi. Muhabbet etmeye çalışmaz ama bu takim maddi konular olunca bize küsüyor. Uzakta oluncada tavri bu.senelerdie böyle. Esimde ilk defa fark ettigi ve biseylerin tuhaf gittini onuda kardesi gibi gördüğü, eltim genc yasta evlendigi icin bir nevi beraber büyüdüklerini göz önünde bulundurursak tavrinda tuhaflik hisseti.normal konunuzdan hiç bir şey anlamamıştım açıkçası, varsayımlarda boğuldum. kim kimin kaynı kim kimin eltisi el sallayan siz misiniz eşiniz mibu mesajdan biraz daha net anladım. bana ufak bir şey gibi geldi, yani el salladığını görmemişte olabilir oturduğu yerden, dikkatini cekmemis olabilir, kafası baska seyde olabilir. bana kalırsa böyle şeylerde cok anlam aramayın derim
Ya aslinda ekstra detayli yazdım anlaşılır olsun diye, problem degil yapilan dogalsa gelen aramalarda bende arkami dönerim basimi çeviririm. Bu kadar basit diyorsaniz.Off sizin gibi insanlar çok yoruyor hayatta. Kendinizi de bu kadar çok düşünerek yoruyorsunuzdur. Biri yanında görüntülü konuşuyor diye kameraya çıkıp selam verme zorunluluğu yok kimsenin.
Telefonlar her zaman elimizde diye sürekli ulaşılabilir olmak zorunda değiliz. Bence olağan bir şey. İstemiyorsanız siz de selam vermeyin. Alınıp gücenecekse karşı tarafın problemi.Ya aslinda ekstra detayli yazdım anlaşılır olsun diye, problem degil yapilan dogalsa gelen aramalarda bende arkami dönerim basimi çeviririm. Bu kadar basit diyorsaniz.
Beni asil böyle beklentili didikleyen sonrada görmezden gelen insanlar yoruyor. Ben olayi olduğu gibi anlattim artik günümüz turkiyesinde bunlar olağan şeyler mi diye. Kurallar biyle ise bizde kurallara gore oynarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?