Bunu yaşayan oldu mu aranızda? Bu ay da hamile olmadığımı gösterir mi?

Hayallena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
10
1
29
Merhaba kızlar,

Ben 2 gün önce yumurtalık günümdeydim. Hamile kalmaya çalışıyorum. Bu dönem eşimle hep ilişkiye girdik.
yumurtalık testi kullanarak gününü öğrendik.
Bugün ise kahverengi akıntım var.
Bu hamile olmadığımı gösteriyor olabilir mi?
Sonuçta yerleşme kanaması olamaz erken, henüz 2 gün geçti.

Bunu yaşayıp hamile kalan var mı? Yani yerleşme kanaması değilde yumurtalık günü hemen sonrası kahverengi akıntı ?

2 günde hamilelikle ilgili bir belirtide olmaz. Kahverengi akıntınız büyük olasılık yumurtlamadan kaynaklı olabilir

Eğer sümüksü bi kıvamdaysa yumurtlama kanamasıdır bugünü değerlendirmelisin. (Adet olmadığından eminsen)

Benden size bir tavsiye bu kadar takıntılı olmayın yumurtlama testi falan zamanında bende sizin gibi çok kafama takıyordum kim ne derse yapıyordum hamilelik belirtisi arıyordum kendimde sürekli ama bir türlü hamile kalamıyordum sonra kendimi artık saldım oluru varsa olur dedim ama doktorumda ne dese yaptım sonra eşimin işinden kaynaklı il dışına taşındık taşınır taşınmaz kendimde değişiklik hissettim ve bir baktım hamileyim hiç beklemiyordum ve oldu benim ki ufak bir tavsiye sadece size yanlış anlamayın uygulayıp uygulamamak size kalmış elinizden gelini yapın ama streslenmeden

Yumurtlama kanaması bu benim de oldu bu ay ilişkiye girin dedi doktor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…