• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bunu yapabilen var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

chatLaq.

Ne biliiim insanı
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
2.068
2
116
Diğer
Ya arkadaslar hani bazıları saclarını topluyoda gözleri cekik oluyo kasları kalkıyo ya bende onun gibi yapmak istiyorum cok yakısıyo fakat nası yapılcagı konusunda fikrim yok.Yardım eder misiniz? ne tür toka falan olucak detaylı lütfen :Saruboceq:

saçların katlıyasa yapabilceğini sanmıyorum heryeri aynı veya yakın uzunlukta olmalı sanırım

canım önce önlerini çok sık al eline altlarıda al çok sık ve yukarı dogru topla bagla hafif yanlara spreyy sık oldu bitti ben böle yapıyorum..........

eskiden cengelli lastikler olurduya hani annelerimizin vardi saglam ince lastikli en guzel onlar topluyo varsa onunla topla yoksa yumusak olmayan bi lastikle bul onla topla sonrada arkadasin dedigi gibi spreyle kalkacaktir kaslarin

evet çengelli toka çok işe yarıyor bu konuda ben coğu zaman çengelli tokayla topluyorum sacımı cok sıkı oluo

Back