Bunu nasıl başardınız :)

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
31
118
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/313883-kac-sene-sonra-evlendiniz.html

Bu konuya bakıyorum ne zamandır . Sonumuz böyle olacak bizimde seneler sonra evlilik:) Üni.nn bitmesine 3.5 sene var . 2sene de öyle geçse desek 6 sene çıktıktan sonra evlenebileceğiz.

Sorum şu ki uzun süre çıkıp evlenen ablalarım flört döneminde nasıldı iletişiminiz , sık sık görüşüyor muydunuz , bana verebileceğiniz tavsiyeler neler:)

canım bu konuda bayağı bir tecrübeli sayılırım 9 yıl snunda nasip olursa haziranda düğünüm var.biz tanıştıktan 2 ay sonra üni.okumak için başka bir şehire gitti çok zor günler geçirdik birbirimizi çok kırdık çok tartıştık ama hiç ayrılığı düşünmedik.bizim ilişkimizde ilk zamanlar tavizler veren bendim ama son yıllarda nişanlım herşeyi bendne çok düşünür benden çok planladığı için taviz vermeler falan kalmadı.ama işin sırrı sabırda insan sevdiğine sabrettiği sürece kendinden sevgisinden ve sevdiğinden eminse zorda olsa bi şekilde zamanla sorunlar aşılıyor.sabır benim diyeceğim en eönemli şey SABIRRRRR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…