- 24 Ocak 2021
- 10.643
- 23.822
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Yok artık, tez kellesi vurula , bacım şaka mısınEvet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin
Bak hemen gülmüşler..Bundan mi?
Ama olayi buraya sen getirdin, halbuki sessizce benimseyip taksaydin, kimse iq testi olarak gormeyecekti.Bak hemen gülmüşler..
O cümle öncesi arada gönlünü alarak yanında takarım diye düşünmüştüm neyse olan oldu artık yapacak.bir şey yokAma olayi buraya sen getirdin, halbuki sessizce benimseyip taksaydin, kimse iq testi olarak gormeyecekti.
Bu arada şu kolye icin ne laf sokacagini dusunmen bile hata, direkt benim boyun fitigim var, agir gelir deyip kestirip atacaktin.
Senden cok umitliydim.
Ama burda da tek bir seye taktınızGiyotin?
Yoo kendi küçümsediği zeka seviyesine layık oldugunu beyan ettim.Led_BiR_Vele_DisTiri zeka seviyesinin konuyla ilgisi nedir ? Yazılı ve görsel basında pek çok şey görüp, izliyor, okuyoruz.
Bazen tuhaf bulduğumuz, bazense ilginç bulduğumuz çoğu görsel paylaşımı da izliyoruz.
Konu sahibinin tavrına kızıp, kayınvalidesinin zekasını küçümsemek hoş olmamış.
Yaa ne kadar abartmışsınız.Evet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin
Yani şimdi yorumlarda gördüm demek ki bütçesi de yüksek bir takı . Bende hayatta takı takmayı sevmem hele ki öyle kalın altınlar ama düşünerek almış gelinim diye çok teşekkür ederim yatırım olarak da çok iyi birşey sonuçta.Haklısınız..
Ben baktim usenmedim, asagi yukari yuz bin lira. Dugun dışında durduk yere 100 bin liralik taki hediye eden kv pek gorgusuz olamaz kanimca, belki zengin ve gorgusuzdur ama yine de gelinini seviyordur, diye dusunuyorum.Yani şimdi yorumlarda gördüm demek ki bütçesi de yüksek bir takı . Bende hayatta takı takmayı sevmem hele ki öyle kalın altınlar ama düşünerek almış gelinim diye çok teşekkür ederim yatırım olarak da çok iyi birşey sonuçta.
Ya ben hediyeyi görmedim ama böyle kalın altınlar bana da görgüsüzce geliyor. Çok altın takmak düğünün değilse tuhaf bence. Bir yandan bu para için bazı insanlar beş ay çalışıyor. Kayınvalide de gelinine değer veriyor ki böyle bir parayı harcamaktan çekinmemiş. Ben olsam bir bayramda o varken takardim sonra kasaya koyardım. Keşke sorarak alsaydı ama olmuş bir kere hakaret sayacak ne var degil mi ?Ben baktim usenmedim, asagi yukari yuz bin lira. Dugun dışında durduk yere 100 bin liralik taki hediye eden kv pek gorgusuz olamaz kanimca, belki zengin ve gorgusuzdur ama yine de gelinini seviyordur, diye dusunuyorum.
Yani, kesinlikle bencede yok, ama konu sahibi biraz troll bi kizimiz, konunun son sayfalarinda artik geyik yapıyordu, galiba basligi acma amacida geyik yapmakti, ne bileyim biraz pembis gelin yerelim azicik kv gomelim eglenelim istedi herhaldeYa ben hediyeyi görmedim ama böyle kalın altınlar bana da görgüsüzce geliyor. Çok altın takmak düğünün değilse tuhaf bence. Bir yandan bu para için bazı insanlar beş ay çalışıyor. Kayınvalide de gelinine değer veriyor ki böyle bir parayı harcamaktan çekinmemiş. Ben olsam bir bayramda o varken takardim sonra kasaya koyardım. Keşke sorarak alsaydı ama olmuş bir kere hakaret sayacak ne var degil mi ?
hakılarmışKüçükken de lakabım ukala idi
Bravo ırkçılık da başladıKonu sahibi yabancı uyruklu mu acaba. Cevapları translate gibi