Bunu hakaret sayarım

Yok artık, tez kellesi vurula , bacım şaka mısın

O cümle öncesi arada gönlünü alarak yanında takarım diye düşünmüştüm neyse olan oldu artık yapacak.bir şey yok

Yoo kendi küçümsediği zeka seviyesine layık oldugunu beyan ettim.
Karsisinda bilmem ne mezunu bir kadın yok. Hepimizin ben de dahil sahip olduğu bir kültüre ait insanlar ile hemhal olduk. Aile olduk, gelin olduk, eş olduk.
Tutup düşünülüp alınan belki de bir hediye için insanlara kendi zekasından hallice yakıştırma yapan birisi için gelin gittiği aileye layık olduğunu beyan ettim hepsi bu.
Gelini olduğu ailedeki k. validesini nişanlılık sürecinde de olcmus biçmiş ve evlenmis. Hani deriz ya nisan tanıma sürecidir diye muhakak guzel doneler vermiştir kadın.
Madem kendi uber zekası ile bu hediyenin sahibi olmaktan ar etmiş, etnik bulmuş, okült zirvasiyla bir de içeriği süslemiş o halde daha akıllısını, daha egitimlisinin oğlunu sevip evlenseymis.
Yazdığım içerik gayet anlaşılır zshermin.

Yaa ne kadar abartmışsınız.
Bazen arkadaşta görür alırız, bazen dükkanda, bazen sokaktaki birinde bazen tv programında...
Normal olmayan sizin düşünce ve tavrınız.

Ben baktim usenmedim, asagi yukari yuz bin lira. Dugun dışında durduk yere 100 bin liralik taki hediye eden kv pek gorgusuz olamaz kanimca, belki zengin ve gorgusuzdur ama yine de gelinini seviyordur, diye dusunuyorum.

Ben baktim usenmedim, asagi yukari yuz bin lira. Dugun dışında durduk yere 100 bin liralik taki hediye eden kv pek gorgusuz olamaz kanimca, belki zengin ve gorgusuzdur ama yine de gelinini seviyordur, diye dusunuyorum.
Ya ben hediyeyi görmedim ama böyle kalın altınlar bana da görgüsüzce geliyor. Çok altın takmak düğünün değilse tuhaf bence. Bir yandan bu para için bazı insanlar beş ay çalışıyor. Kayınvalide de gelinine değer veriyor ki böyle bir parayı harcamaktan çekinmemiş. Ben olsam bir bayramda o varken takardim sonra kasaya koyardım. Keşke sorarak alsaydı ama olmuş bir kere hakaret sayacak ne var degil mi ?

Yani, kesinlikle bencede yok, ama konu sahibi biraz troll bi kizimiz, konunun son sayfalarinda artik geyik yapıyordu, galiba basligi acma amacida geyik yapmakti, ne bileyim biraz pembis gelin yerelim azicik kv gomelim eglenelim istedi herhalde

Gerçekten biz kadinlara kirmizi hali serseler "neden bu tarafa sermedin?" diye tepki veririz.Bu durumda onun kadar sacma.
Kayinvalide bir sekilde dusunup birseyler almis begenmemis olabilirsin ayni ortama gelince takar diger turlu kaldirirsin
Neden boyle dusunen bir anne icin boyle absurt bir dusunce olusuyor?
Bana alinsa ben dusundu diye cok mutlu olurdum,garip ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…