Bunu hakaret sayarım

Zeka seviyeniz ölçüsünde bir aileye gelin gitmişsiniz.
Sasirilacak, bilinecek bir durum yok.
Yüksek seviyelerde olsaydınız daha iyilerine es olur, gelin olurdunuz.
Led_BiR_Vele_DisTiri zeka seviyesinin konuyla ilgisi nedir ? Yazılı ve görsel basında pek çok şey görüp, izliyor, okuyoruz.

Bazen tuhaf bulduğumuz, bazense ilginç bulduğumuz çoğu görsel paylaşımı da izliyoruz.

Konu sahibinin tavrına kızıp, kayınvalidesinin zekasını küçümsemek hoş olmamış.

Sorun hediyenin ne pldugu değil ki
Hediyenin ne olduğunu net bir şekilde söylemediğiniz icin soruyor olabilir mi insanlar ?

Hediyenin ne olduğunu soranlar için :
Hediye etnik desenli bir kolye bir kültür çağrıştırıyor bu kadar detay yeter

Beğendiği bir şeyi sizi düşünerek aldiğı için zeka seviyesi düşük olmuş kadın resmen.
Gelin evinde görüp sizinde bayilacaginiz bir şeyi alsa zeka seviyesinin düşük olduğunu düşünecekmiydiniz yine.

Kolye mi aldı kayınvalide evine gittiğinde kullanın birkaç kez gördüm yeterli

Yanlış anladın ama olsundu
Ben o takıyı takanlar için belirttim
yoo yanlış anlamadım, konuyu ilk açtığınızda zeka seviyesinden bahsettiginiz kisilerin takanlar olduğunu belirtmemiştiniz sonradan eklediniz.
Bir insanın bir şeyi begenip takmasinin zeka seviyesiyle bir alakasi olmadigi gibi takmamasininda bir alakası yok bence.

Belki yanlış anlaşılır diye şuan örnekte olduğu gibi sonradan düzelttim saniyeler icin de
Yani 10 sayfa sonrasında değil.
Ne çok takmak fiili kullandınız başım ağrıdı

Çerçeveli çeyrek kolye yada turalı kolye olduğunu düşünüyorum ben bir çok insanda genelde bunlardan var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…