- 14 Mayıs 2018
- 41
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi Mutluluknerde06
Kızlar 23 yaşındayım sorum saçma gelırse cahıllıme versin lütfen . Evın en küçüğü olarak büyüdüm annem hıc ev işi yaptırmazdı ama bu doğru degılmıs bence kendı kızım olursa ona evde bana yardım etmesini öğreticem herşeyi bilsin . Benim annem herşeyi makınaya atar tencere yıkayacaksa hemen elınde bulaşık deterjanı kullanır anında durular kenara koyar . Ama kayınvalıdemın evıne gıttıgımde o rahatına düşkün 40 yasında bir anne . 4 kışı yemek yıyoruz bana kalsa anında hızlıca çalkalar bulaşık makınasına koyarım . Ama illa elimde yıkamamı istiyor önce leğen içine sıcak su koyuyoruz bütün tabakları önce köpükleyıp Kenarda bırıktırıyorum en son hepsını duruluyorum . Kayınpederım geçen dedı tabı sen normalde böyle yıkamazsın niye kıza böyle yıkatıyorsun diye . Kesınlıkle kötü nıyetı var demıyorum kızlar belkı de bu benım cahıllıgım ama anneme söylüyorum eskı zamanda kaldı köpükle bırıktır ne atsana makınaya neyse dendiğini yap tabı bosver dıyor . Doğrusu neyse de ben zaten onun ıstedıgı gıbı herşeyi yıne yapmaya devam edıcem . Büyükle inatlaşmam . Ama kendı evimde bu sekıl yapmıyorum bana konuk gelıyor eskıden makına yokken yapılırmış bu gibime gelıyor evdede böyle yapcan dıyor kendı bıldıgını şakın yapma dıyor tamam dıyorum ama evde yapmıyorum kendı bıldıgımı yapıyorum . Yanı merak ettıgım su sizlerde bulaşığı sıcak su leğende köpükle bırıktır durula mı yapıyorsunuz yoksa makınaya mı atıyorsunuz