cemiyetim için derken ?gelinlik bu degilmi ?
Herkes Sünnette tercih edilmiş olması hakkında yorum yapmış saygı duyuyorum fakat emek harcanmış model ve nasıl göründüğü konusunda yorum yapılmamış.
Arkadaşlar neticede benim çok içime sindi yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Rabbim herkeze gönlünde olanı versin
Bir sünnete davetliydik geçen sene..Kapı önünde karşılayanlar arasında gelinlikli biri vardı.Eşime dedim yanlış geldik galiba gelin var baksana...Meğer sünnet çocuğunun annesiymiş..Çok saçma gelmişti bana
Ben şahsen beğendim...
Evet son zamanlarda sünnet anneleri bu tarz kıyafetler tercih ediyor.
Bence hoş, neden tekrardan özel bir günü evladı ile birlikte geçirmesin ki?
Evladının en önemli günü, bence doyasıya yaşamalı aile bunu!
Bir arkadaşımın ablası da Pronovias'ın balık modeli bir gelinliğini yaptırmıştı.
Yanlış hatırlamıyorsam da modeli şuydu:
Eki Görüntüle 504934
Gayette şık olmuştu bence
Arkadaşım da beyaz renk bir abiye giymişti.
Fakat ne yalan söyleyeyim, o da gelinliği andırıyordu:
Eki Görüntüle 504946
Arkadaşlar sünnet annesine uygun olup olmadığından çok modelin güzel olup olmadığı hakkında fikir almak istemiştim.
Ben gerçekten beğenerek ve bile isteye giydim birşey ıspatlama cabası için değil.
Model gayet normal fakat sünnet annesinin krem renk giymesi gelinliği andırıyor ve yakıştırılmıyor rezalet bir durum olarak görülüyor sanırım.
Tam olarak öyle oluyor. Özellikle benim gibi yeni evli zıpırlara itici geliyor sanırım. Renk azıcık pembe, pudra, saks mavisi vs. olsa inanın muhteşem bir kıyafet diyecektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?