Yok hayır doktor dedıkı agrı kısmı 2 3 dk surucek dedi bende 2 3 dk ıcın anestezi almaj istemedim ki iyi kide almamısım dedim evet agrı var yalan değil siddeti o ıkı 3 dk da bı tık fazla sonrasındada agrı oluyor suandada var kasıgıma ara ara vuran siddetli oluyor ama asla dayanılmaz tahammul edilmicek derecede değil agrı kesıcı bile almadım o kadar ama söyle bişey var benım adet donemlerin asırı agrılı olur agladıgım geceleri bilirim yürüyemem rahat bile belki ondan hissetmiyorumdur suanda agrının sıddetını ama acı esiğide düiük bi kadınım ona ragmen rahatım yanı asla zorlayan bir agrı yok cocuk dogurmak isteyip dogumu goze alıyorsak bunu kan aldırmaktan farksız, süre olarak viraz bekledim ılk normal cektıler sonra doktorum geldi ilac enjekte etti öyle cektiler birde o ılaclı tekımı 5 dk sonra cektıler hiç bişey olmadan bastakı gibi bildiğim röntgen tek farkı tüplerine yumjrtalalıklarına doktor ilac enjekte ediyor birde hafifi lekelenmem oldu onuda doktor zaten 4 5 gun hafıf lekelenmen olabilir