Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bunu aldım ama iyimi yaptım bilmiyorum...

sanırım bu elbiseyi giyeceğim nişanımda fikrim biraz daha netleşmeye başladı sayenizde.
bir de saç için de öneri bekliyorum sizden. model varsa foto eklermisiniz...

topuz degilde, sacini kivircik yaptirsan bida yukari toparlatsan biraz.. birde cicek veya tasli toka taktirtsan kenara? bence cok hos durur...

yüzüm uzun olduğu için topuz yaptırmak istemiyorum, ben yan taraftan dalgalı bir model düşünmüştüm eklediğim önceki resimdeki gibi ama onu da elbisenin dekoltesi yok diye kuaförüm pek önermedi.
senin dediğin gibi de olabilir. teşekkür ederim canım.

ozaman baska bir elbise alma imkanin yokmu canim? :S

zamanım hiç yok ki. çok yoğun çalışıyorum yılsonu nedeniyle. çıktığım gün denk gelenler içinde de en iyisi buydu. diktirmek için de 2 ay önceden gitmek gerekiyormuş. walla ne yapsam bilmiyorum.
elbiseyi gören herkes üzerimde beğendi aslında ama benim bir kere içime sinmedi ya hep aklımı kurcalıyor işte:(

zamanım hiç yok ki. çok yoğun çalışıyorum yılsonu nedeniyle. çıktığım gün denk gelenler içinde de en iyisi buydu. diktirmek için de 2 ay önceden gitmek gerekiyormuş. walla ne yapsam bilmiyorum.
elbiseyi gören herkes üzerimde beğendi aslında ama benim bir kere içime sinmedi ya hep aklımı kurcalıyor işte:(

canim magazalarda okadar güzel tasli masla modeller varki.. ben türkiyeye gittigimde görmüstüm.. is cikisi bir gün git 1 saatini alir al yanina anneni veya arkadasini güzelce dene ve yenisini al derim.. elindekinide ya geri ver yada baskasina sat derim.. veya baska yerde giyersin.. simdiki elbisen güzel ama biraz daha degisik olsa daha güzel olurdu bence.. :26: veya bir bos gününde , hafta sonu falan 1-2 saatini alir canim.. bence kesinlikle hemen gidip yeni bir elbise bak , sec, beyen, ve al... icine sinmiyorsa ozaman hep teredüt icinde kalirsin.. moralii bile bozabilir bu durum

canim magazalarda okadar güzel tasli masla modeller varki.. ben türkiyeye gittigimde görmüstüm.. is cikisi bir gün git 1 saatini alir al yanina anneni veya arkadasini güzelce dene ve yenisini al derim.. elindekinide ya geri ver yada baskasina sat derim.. veya baska yerde giyersin.. simdiki elbisen güzel ama biraz daha degisik olsa daha güzel olurdu bence.. :26: veya bir bos gününde , hafta sonu falan 1-2 saatini alir canim.. bence kesinlikle hemen gidip yeni bir elbise bak , sec, beyen, ve al... icine sinmiyorsa ozaman hep teredüt icinde kalirsin.. moralii bile bozabilir bu durum

teşeşkkür ederim canım. bu hafta sonu elbise bakmaya gideceğim:)

merhaba kızlar. haftasonu bir sürü yer gezdim ve kesin kararımı verdim. bu elbiseyi giyeceğim nişanımda. daha iyisini bulamadım. bir tane çok beğendiğim vardı ama o da çok kabarıktı ve salonda yapmayacağım için ağır olacak diye vazgeçtim. uygun ayakkabıda alınca altına elbisenin modeli daha iyi çıktı ortaya.

canım bence nişanı yapacagın yer için kaabarık olmayan bi elbise seçmen çok doğru olmuş ama ben modelini begenmedim çok sade yani saten kumaşı dolamış gibi duruyor çok güzel modeller var rengide daha agır olmalı gece mavisi mercan gibi...

canım bence nişanı yapacagın yer için kaabarık olmayan bi elbise seçmen çok doğru olmuş ama ben modelini begenmedim çok sade yani saten kumaşı dolamış gibi duruyor çok güzel modeller var rengide daha agır olmalı gece mavisi mercan gibi...

canım gece mavisi sözümde giydiğim için istemedim mercanda hiç yakışmadı yüzüme. çok hareketli modelleride pek sevmiyorum açıkçası. bakalım daha 1 ayım var :)

Back