• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunların hepsi bacımın çeyizinden

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
49
358
İstanbul
salon takımı
kanser örneği diyorlar bu örnek için ve annem bütün kardeşlerime bende dahil olmak üzere çeyiziize örmüştür.marifetli anacım benim
50tl4.jpg

uğraştırıcı ama çok güzel modeller.kardeşiniz güle güle kullansın.

valla şahaneler ya ....
ben de yapıyorum ama bu kadar güzel değiller ....

hepsi çok güzel kızımın çeyizinide yaparmı annen canım bende yapacak vakit yokŞeniz ellerine sağlık kardeşinde mutlulukla kullansınŞeniz
birde seninkileri görebilirmiyiz :uhm:

Hepsi çok güzel ama tv sehpa takımına bayıldım. Canım hep sıkı iğne yapmışsınız (Kanser örneği) çok zor onları yapmak ya delinmedimi parmaklarınız. Helel diyorum valla. Kardeşin mutlu günlerde iyi günlerde kullansın. Elinize emeğinize sağlık. Anneme göstercem sehpa takımını bakalım yaparmı bana. Dantelei sevmem ama bu örnekler çok güzel.

2 küçük boy
1 büyük sehbalar için yapılmış bir örnek
oldukça zor valla

foto1402ag3.jpg

foto1403lo4.jpg

canım hepsi çoook güzel güle güle kullansın inşallah. bu örneğin ayrıntısını analatır mısın veya var mı anlatımı. Buradan çıkartacak kadar usta değilimsırnaşık şey

cok güzeller güle güle kullan canim, su kanser örnegi hakkat adami kanser eder ha.

bunlara bakması çok güzelde yapması ı-ıh marifetlidir benim yurdumun insanları en iyi günlerde kullanırsınız inşaalah

Back