- 9 Ekim 2014
- 7
- 3
- 27
- Konu Sahibi mantarcanavarii_
merhaba herkese çok acil yardıma ihtiyacım var. 17 yaşındayım, 2013 Şubat'ına kadar kilolubiriyken diyet ve sporla kilo verdim.spor derslerim bitti ama diyeti bırakmadım uzun süre devam ettim bu sene sınava girecek olmanın verdiği stresle de iştahım azaldı, doğru düzgün birşey sürmüyordum ağzıma ve dolayısıyla 45 kiloya kadar düştüm. malum sağlığım falan da kalmadı, bu durum ailemin tepkisini çekiyor kavga etmediğimiz sofra olmuyor, bu yüzden bana liste gibi birşey teklif ettiler ve ona uymak zorundayım şimdi buna göre;
sabah bir yumurta, bir bardak süt ya da peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, domates salatalık, 3 kurukayısı, ceviz, badem, yarım çaykaşığı bal
ara öğünde meyve
öğlen bir kase çorba, sebze yemeği 1 dilim tahıllı ekmek salata yogurt
ara ogun meyve
aksam bir kase çorba, et yemegi ya da kofte, 1 dilim ekmek, yogurt
yiyecekmisim. bunlari yersem sizce eski halime doner miyim? ama sifir hareket ediyrum surekli ders calistigim icin bir de annem porsiyonlari cok buyuk tutuyor ve yemekleri cok yagli yapiyor nolur yardim edin eski halime geri donmek istemiyorum...
sabah bir yumurta, bir bardak süt ya da peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, domates salatalık, 3 kurukayısı, ceviz, badem, yarım çaykaşığı bal
ara öğünde meyve
öğlen bir kase çorba, sebze yemeği 1 dilim tahıllı ekmek salata yogurt
ara ogun meyve
aksam bir kase çorba, et yemegi ya da kofte, 1 dilim ekmek, yogurt
yiyecekmisim. bunlari yersem sizce eski halime doner miyim? ama sifir hareket ediyrum surekli ders calistigim icin bir de annem porsiyonlari cok buyuk tutuyor ve yemekleri cok yagli yapiyor nolur yardim edin eski halime geri donmek istemiyorum...
Son düzenleme: