Bunları okumadan sakın ameliyat olmayın!!

Canım ben de aynen daha iyi olacağını ümit ediyorum.. Yani bu hali hayalimdeki gibi olmamasına rağmen en azından eski halinden iyi diyerek avutuyorum kendimi.. Allah bize şu şişliklerimiz inene kadr sabır versin valla, beklemek çok zor:/

merhaba canım bende günümü aldım bu hafta ameliyat oluyorum umarım mutlu olurum sonucundan. doktorumla konuştum bandajdan sonra düşmesinin sebebini açıkladı. aslında düşmüyormuş bandajı sararken burnu olduğundan fazla kaldırarak sarıyorlarmış dolayısıyla bandajlar çıktığında olması geren seviyeye iniyormuş. yani korkma daha fazla düşmez artık.

ben türkiyede burun estetiginde sıfır hatasız ilerleyen iki doktor biliyorum
1.tevfik sözen
ameliyat olanarın isimleri; istersen onlarla görüş hepside burnundan çok memnun kadınlar kulubünde bkb,efnan81,evhamlı,büşra90 en iyi hekim sitesinde 29 kişi ameliyat olmuş onlarda çok memnun ve bende tevfik beyde olacam inş.....
2.emre ilhan beyde tevfik beyin yakın arkadaşlarından oda kendini kanıtlamış usta bir cerrah

burnun gayet doğal. hiç ameliyatlı gibi durmuyor. altı aya tam oturuyor. sakın revizyon filan yaptırma. eğer altı ay sonra burun ucundan memnun değilsen kalkıklık istiyorsan çok iyi bir doktora 300-500 tl ye geçici dolgu yaptır.(burun ucu sinirleri göz sinirlerine etki edebiliyormuş) beğenmessen eriyor zaten.

Tevfik hoca gercekten de cok başarılı bir hekim, maşallah revizyon olan hastasına hic rastlamadım daha.bu da onun cok titiz çalısmasından kaynaklı sanırım.Allah yolunu hep açık etsin:)

çok iyi düşünüp iyi araştırıp öle karar verilmesi gerek çünkü bu yüzü biz taşıcaz bir ömür hakkınızda hayırlısı olsun her aynaya baktığınızda mutlu olmanız dileğiyle.

Tevfik hoca gercekten de cok başarılı bir hekim, maşallah revizyon olan hastasına hic rastlamadım daha.bu da onun cok titiz çalısmasından kaynaklı sanırım.Allah yolunu hep açık etsin:)

bu zamana kadr emre ılhan barıs cakır muhammet dılber e baktım ınceledım en con hosuma gıden burunlar muhammet dılberle emre ılhanınkı olduu , tevfık sozenınkılerde kavıs yapmadan duz ındırmıs genelde kafam cooooook karıstı kızlarr , ya zatens adece burun ucum asagıya dusuyor gulunce bırde genıs kemerım yok kavısım var bırtek sıkıntım burun ucumun genıslıgı ve dusuk olması burun ucunda da kım ıyıdır bılmıyorum

Dranazcim @busra90 ve @evhamli nin burunlarına bakabilirsin gayet kavisli ve yüzlerine yakışan bir burun yapmış Tevfik hoca onlara..sen nasil istersen o sekilde yapıyor doktor bey tabi yüzünün de istediğin sekli kaldirabilmesi lazım:)

Kızlar bugün dolu dolu 21. günümü tamamladım.. Burnumda değişiklikler var ama hala istediğim gibi değil.. Ödem olduğunu düşünüp avutuyorum kendimi. Eski haline nazaran önden görünüşü daha iyi bence ama yandan burun ucumda kabartılar var, bu da zaten kalkık olmayan burun ucumun daha düşük görünmesine neden oluyor. Bir de ışıkla da alakalı olarak farklı duruyor burnum. Üstten direk ışık gelince biraz tuhaf duruyor, gün ışığı ise hayalimdeki gibi olmamamsına rağmen daha iyi. Bundan 2 sene sonra eğer hala alışamayıp aynı derecede beni rahatsız ederse revizyon olurum napayım.. ameliyata girmeden 15 dk önce doktorumun söylediği burun kemiğimdeki aks eğriliği de daha çok gözüme batar oldu zaten.. Neyse hayırlısı ne diyeyim(

Hayırlısı olsun canım, kime olacaksın ameliyatını? Umarım Allah tam gönlüne göre verir, bir kerede kurtulursun inşallah

Burun ucu sinirlerini etkiliyor derken burun ucu ameliyatı mı yani göz sinirlerine etki ediyormuş??:18: bu dolguyu tavsiye etmiyor kimse ya canım , var mı senin duyduğun bu işte başarılı referans alabileceğim doktor?

Son düzenleme:

Burun ucu gerçekten kemikten daha önemli.. Herkes yapabiliyor minik bir törpü vs ama burun ucu en çok göze batan yer gibi geliyor bana.. Ben bodoslama sayılabilecek şekilde fevzi yavaşa yaptırdım. İyi bir doktor gerçekten gerçekten. Ama ağzından cımbızla alıyorsun lafı, bir de ameliyata girmeden 15-20 dk önce ya senin burun kemiği aksında eğri düzeltmek için komple kırıp baştan yapmak lazım ama ben sana dokunmayacağım demesi beni bitirdi.. O zaman mı söylenir bu?? Bilsem daha sonra komple ameliyat olurdum. Masadan kalkıp gitmek geldi içimden. Bence burun ucuna uygun bir fiyatta anlaşmıştık o nedenle tamamına dokunmayacağım dedi, o daha çok koyuyor insana. Ne desen bişey olmaz boşveer modunda, diyorum güneşe çıkayım mı? -bişey olmaz, burnumda kuruluk var -olmaz öyle şey, dikkat etmem gereken bişey var mı? -yok. , burun ucum yapıldığından beri biraz düştü. - sana öyle geliyor. böyle yani:) Halbuki dese ki bandajlarda zaten yüksek bantlıyoruz çıkınca normal olarak daha aşağıda oluyor, kuruluk olması normal şu kremi kullan vs. Sırf internetten öğrendim öğrenmem gerekenleri var ya. Şimdiki aklım olsa daha fazla araştırıp, barış çakır'a burun ucu değil komple ameliyat olurdum. Bir kerede kurtulurdum..

Kızlar benim burnumda delikler de küçültüldüğü için burun kanatlarında da dikiş izleri var. Deliklerin büyüklüğü şuanda aynı çok şükür. Fakat bir sorum var, bu dikişlerin olduğu yerlerde de ödem oluyor mu? dikişlerin olduğu yerlere dokunuyorum, sert ve acıyor. Burun deliklerim eskiye nazaran küçülmüş olmasına rağmen kanatları eskisi gibi duruyor. Doktora bu durum şişlikten mi düzelecek mi dedim, yok senin derin kalın dedi.. Var mı bildiğiniz buna benzer bir durum?

Doktorunuz daha doğru bilir çoğu zaman ancak benzer durum bende de oldu. Burun deliklerimi kucultmek için değil ama derimin yeni burun şekline adapte olması için yanlardan kesikler yapılarak bir kısmı alındı. Başlarda cok sert ve şişti. Hatta kanatlar kalkık bile duruyordu. Şu an 4. ayıma doğru ilerliyorum. Çok şukur baştaki o sertlik, şişlik ve izler yok oldu. Kanatlar yerine oturmaya başladı. Benim de derim kalın ve iyileşme surecim de cok yavaş oluyor. Umarım sizinki de gecici bir durumdur. Ancak dediğim gibi doktorun verdiği şekil cok onemli bu konuda.

canım öncelkle burnun çok hoş grünüyo ki daha da gzelleşcek 6 ay snrasını sen düşün :)
burun ucu ve kanatları zaten cok uzun vadede kendni topluyo o konuda kndnı sıkma benimde burun ucum top gibi kanatlarm da öyle ama geçick :)) ama keşke doktrun braz daha sorularına acık net cevaplar verseyms biraz ters bi yapısı var galba ama sen pişmanlk duyma gerisinn önemi yk canm :)

canım istersen benim ve büşranın burnuna bakabilrsn onun 6.ayı btti benim bi ayım olucak henüz ikimzn de kavisli :) sen ne istersen onu yapıyo doktr düz istersen dz kavis istersen kavis senn istegne baglı yani :)

denizli de oldum canım. nihayet, olup olmama sancısından kurtuldum. bu gün ikinci günüm burnumun kanatları içine doğru okadar şişki resmen delikler kapalı nefes alamıyorum bende tamponda yok sadece ucunu yaptı doktor delikleriyle oynamamasına rağmen davul gibi. seninkide şiştir eminim. daha bir ay olmadı sanırım senin? merak etme şişlikler inince daha kibar olucak. benimkide biraz fazla kalkık duruyor bandajlar çıkınca düşer inşallah biraz.

Merhabalar benimde bugün 25.günüm benimde burnumda problemler var burnum çok kalkık duruyo ve burnum ucu sola kaymış gibi duruyor doktorum bana şiş den diyor ama yine de içim içimi yiyor ne zaman normal hale gelecek diye hem kalkıklığı beni üzüyor hemide yamukluğu inşallah sonraları hoşumuza gidecek burunlar ortaya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…