bende burun ameliyati oldum bugun 13.gunum..yandan guzel ama onden baktiginda icler acisi!!duzelecegini umut ederek bekliyorum..forumu okuyorum herkes ayni 2 aya kadar burun asil seklini alacak insallah...o yuzden tedirgin olsamda cok da uzulmuyorum degisecek guzel olacak,insallah eskisinden daha iyi olacak diyorum...henuz pisman olmadim Allah kimseyi pisman ettirmesin...
Uf ya aman daha düşmesin burnum:// zaten öyle bi oldum ki burnum nasıl olduysa sanki doğalı buymuş da ellemiyim diye düşünmeye çalışıcam bi düzelsin de.. Revizyondan çok korkuyorum umarım gerek kalmaz
muhamemd dılberle huseyın altunu hıc duymadım sıtemızde bu ıkı doktora yaptıranlar kımler acaba fotolarına baksam barıs cakır ve teoman doğan arasında gıdıppp gelıyorum
tşk ederım yardımın ıcın cnm :)
kızlar unuttum sanmayın bandımı bugün itibariyle çıkardım,albüme de ekledim fotoları...Buraya da mozaikli olarak ekleyeceğim.. Burnuma çok küçük diyip duruyordum bantlar çıkınca hiç de küçük olmadığını hatta çok büyük olduğunu anladım.. Ödemden olduğunu düşünüp daha güzel olacağını ümit ediyorum.. minik bir kalkıklık vardı bantlıyken ama şimdi gitti..( hatta başta bandı geri takmak filan istedim:) Aynaya baktığımda, burnum evet açıkçası hayal ettiğim gibi değil bir hayal kırıklığı var ama eski halinden de iyi durumda.. Psikolojim de öyle.. başkalarının aa naptın kendine dediklerini duymamaya çalışıyorum.. Görümcem bir süre ameliyatımı herkesten gizlediğimiz için samimiyetsiz dedi bana.. ne diyim insanlar çok garip, kendileriyle ilgili her ayrıntıyı gizleyip senden her ayrıntıyı öğrenmek istiyor.. Herkes kendisiyle ilgili şeylere kafa yormayı öğrense keşke.. biraz moral verin düzelecek filan diyin yaa ((
Eki Görüntüle 774244 Eki Görüntüle 774243
ben türkiyede burun estetiginde sıfır hatasız ilerleyen iki doktor biliyorum
1.tevfik sözen
ameliyat olanarın isimleri; istersen onlarla görüş hepside burnundan çok memnun kadınlar kulubünde bkb,efnan81,evhamlı,büşra90 en iyi hekim sitesinde 29 kişi ameliyat olmuş onlarda çok memnun ve bende tevfik beyde olacam inş.....
2.emre ilhan beyde tevfik beyin yakın arkadaşlarından oda kendini kanıtlamış usta bir cerrah
Tevfik hoca gercekten de cok başarılı bir hekim, maşallah revizyon olan hastasına hic rastlamadım daha.bu da onun cok titiz çalısmasından kaynaklı sanırım.Allah yolunu hep açık etsin:)
bu zamana kadr emre ılhan barıs cakır muhammet dılber e baktım ınceledım en con hosuma gıden burunlar muhammet dılberle emre ılhanınkı olduu , tevfık sozenınkılerde kavıs yapmadan duz ındırmıs genelde kafam cooooook karıstı kızlarr , ya zatens adece burun ucum asagıya dusuyor gulunce bırde genıs kemerım yok kavısım var bırtek sıkıntım burun ucumun genıslıgı ve dusuk olması burun ucunda da kım ıyıdır bılmıyorum
merhaba canım bende günümü aldım bu hafta ameliyat oluyorum umarım mutlu olurum sonucundan. doktorumla konuştum bandajdan sonra düşmesinin sebebini açıkladı. aslında düşmüyormuş bandajı sararken burnu olduğundan fazla kaldırarak sarıyorlarmış dolayısıyla bandajlar çıktığında olması geren seviyeye iniyormuş. yani korkma daha fazla düşmez artık.
burnun gayet doğal. hiç ameliyatlı gibi durmuyor. altı aya tam oturuyor. sakın revizyon filan yaptırma. eğer altı ay sonra burun ucundan memnun değilsen kalkıklık istiyorsan çok iyi bir doktora 300-500 tl ye geçici dolgu yaptır.(burun ucu sinirleri göz sinirlerine etki edebiliyormuş) beğenmessen eriyor zaten.
bu zamana kadr emre ılhan barıs cakır muhammet dılber e baktım ınceledım en con hosuma gıden burunlar muhammet dılberle emre ılhanınkı olduu , tevfık sozenınkılerde kavıs yapmadan duz ındırmıs genelde kafam cooooook karıstı kızlarr , ya zatens adece burun ucum asagıya dusuyor gulunce bırde genıs kemerım yok kavısım var bırtek sıkıntım burun ucumun genıslıgı ve dusuk olması burun ucunda da kım ıyıdır bılmıyorum
Kızlar benim burnumda delikler de küçültüldüğü için burun kanatlarında da dikiş izleri var. Deliklerin büyüklüğü şuanda aynı çok şükür. Fakat bir sorum var, bu dikişlerin olduğu yerlerde de ödem oluyor mu? dikişlerin olduğu yerlere dokunuyorum, sert ve acıyor. Burun deliklerim eskiye nazaran küçülmüş olmasına rağmen kanatları eskisi gibi duruyor. Doktora bu durum şişlikten mi düzelecek mi dedim, yok senin derin kalın dedi.. Var mı bildiğiniz buna benzer bir durum?
Kızlar benim burnumda delikler de küçültüldüğü için burun kanatlarında da dikiş izleri var. Deliklerin büyüklüğü şuanda aynı çok şükür. Fakat bir sorum var, bu dikişlerin olduğu yerlerde de ödem oluyor mu? dikişlerin olduğu yerlere dokunuyorum, sert ve acıyor. Burun deliklerim eskiye nazaran küçülmüş olmasına rağmen kanatları eskisi gibi duruyor. Doktora bu durum şişlikten mi düzelecek mi dedim, yok senin derin kalın dedi.. Var mı bildiğiniz buna benzer bir durum?
Kızlar bugün dolu dolu 21. günümü tamamladım.. Burnumda değişiklikler var ama hala istediğim gibi değil.. Ödem olduğunu düşünüp avutuyorum kendimi. Eski haline nazaran önden görünüşü daha iyi bence ama yandan burun ucumda kabartılar var, bu da zaten kalkık olmayan burun ucumun daha düşük görünmesine neden oluyor. Bir de ışıkla da alakalı olarak farklı duruyor burnum. Üstten direk ışık gelince biraz tuhaf duruyor, gün ışığı ise hayalimdeki gibi olmamamsına rağmen daha iyi. Bundan 2 sene sonra eğer hala alışamayıp aynı derecede beni rahatsız ederse revizyon olurum napayım.. ameliyata girmeden 15 dk önce doktorumun söylediği burun kemiğimdeki aks eğriliği de daha çok gözüme batar oldu zaten.. Neyse hayırlısı ne diyeyim(
Eki Görüntüle 778271 Eki Görüntüle 778272 Eki Görüntüle 778273 Eki Görüntüle 778274 Eki Görüntüle 778276
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?