Bunlari not alin...

Senin sordugun bu bunun kokusunu bilmiyorum digerlerini arkadasta var kokusunu biliyorum diye yazdim gardenia olan daha hosuma gitti benim daha cicek agirlikli digeri ise daha misk kokulu ama ikiside buram buram kokuyor burdaki parfümerilerdede yok olsa belki bende alabilirdim.

nurparecim ardayasbu da söylemiş(teşekkürler) internet sitesi, buradan yasakya bakarsın özelden yolladım linki bakarsın

arkadaşlar C.Klen-Euphoria ile C.Dior-Addict arasında kaldım. yardımcı olur musunuz?(umarım doğru yazmışımdır)

arkadaşlar C.Klen-Euphoria ile C.Dior-Addict arasında kaldım. yardımcı olur musunuz?(umarım doğru yazmışımdır)

canım bu arada unutmadan yaz için alacaksan ikisi de uygun değil hele addict çok ağır gelir bence. addict 2 var daha hafif ama o da kalıcı değil tabi yine sen bilirsin.
akşamları veya kışın kullanacaksan o ayrı

yaz için başka parfümüm var şu anda, kış için düşünüyorum. ne kadardır acaba bu parfümler?
addict2 ye de bakarım tabii.

canım emeğine sağlık çok yardımcı oldun. yeni farfüm aramalarına girmiştim bende. söyledikleirmi kulağıma küpe yapacağım. thanks!!!...opuyorumnanaktan

bu koleksiyon benim oturdugum yerde yani drogerie de satiliyor..merak edipte bakmadim bile..demekki özelmis..akannehir

bu koleksiyon benim oturdugum yerde yani drogerie de satiliyor..merak edipte bakmadim bile..demekki özelmis..akannehir

Canim bu tarz parfümler drogerie lerde satilmaz sen yinede bir bak douglas ta bile yok bunlar drogerie de nasil olabilir anlamadim.Fiyatlarinada bir bak bunlar pahali parfümler.

Canim bu tarz parfümler drogerie lerde satilmaz sen yinede bir bak douglas ta bile yok bunlar drogerie de nasil olabilir anlamadim.Fiyatlarinada bir bak bunlar pahali parfümler.

cnm inanki satiliyor bura isvicre..migrosun altinda drogerie var..aylarca girdim ciktim,satici kadin hep onu gösterdi bu neymis deyipte bakmadim bile..vitrinde kocaman afisi vardi..private collection diye..

Arkadaslar banada yardimci olabilirseniz sevinirim..
Dior- J'adore nasil sizce?? tavsiye edermisiniz?

Ayrica Dior'dan Hypnotic Poison ve Pure Poison arasinda kaldim, farkini bilen varmi?
Bana Hypnotiv p. biraz daha agir geldi..

Simdiden Tskler...

Hangi tarz kokulardan hoslaniyorsun hypnotik poison agir bir kokudur pure poison ve jadore ise hafif cicek kokusudur ama her ikiside kalici ve harika kokulardir.Kendi teninde test etmen daha uygun olur canim.

sonunda doğru topiği buldum galiba arkadaşlar....opuyorumnanaktan

bende kokudan hiç anlamıyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.

ben sabunumsu,pudramsı,"temizlik" gibi kokan, asla ve asla ağır olmayan kalıcı bir koku arıyorum

yaz kış kullanmak istiyorum,istiyorum ki bu benim kokum olsun. uzun yıllar kullanayım.

daha önce tavsiye edilip denediklerim,istediğim gibi çıkmadı.belki de ben orijinallerini almadığım içindir.

denemek için açık parfüm alıyorum.memnun kalırsam orijinallerini alırım diyorum ama yok bi türlü

istediğimi bulamıyorum

eee noldu? heveslenmiştim bana yardımcı olacak birileri olur zannetmiştim.kimseden cevap yok.

hadi arkadaşlar bekliyorum....

Canim öncelikle aciklarini deneme bir parfümeriye git hakiki olanlarini dene ben sana kendi kullandigim kokulardan istedigin tarzda örnekler verebilirim.Ama acik parfümlerde denersen gene hüsrana ugrarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…