nurpare , kays ın dediği internet sitesi
arkadaşlar C.Klen-Euphoria ile C.Dior-Addict arasında kaldım. yardımcı olur musunuz?(umarım doğru yazmışımdır)
yaz için başka parfümüm var şu anda, kış için düşünüyorum. ne kadardır acaba bu parfümler?
addict2 ye de bakarım tabii.
Amber türkcesi misk galiba vanilya sandoloz agaci icinde olanlardan bazilari ylang ylang agaci 25 metre yüksekte bulunan nadir bir agactir bu parfüm mis gibi kokar. Gardenia ise gardenia cicegi yasemin portakal daga cok cicek agirlikli bir koku gardenia bir kilo yagi kirbin euro dur ve nadir bulunan bir cicektir. Yani bu kokular özel kolleksiyondur o yüzden heryerde bulunmaz burda bile özel siparis veriyorsun öyle geliyor parfümerilerde yok.30 ML 60 euro. Bulabilirsen al derim ben bir arkasima hediye gelmis kokulari cok özel zamanlarda kullaniyor cok kalici ve cok özel kokular.
bu koleksiyon benim oturdugum yerde yani drogerie de satiliyor..merak edipte bakmadim bile..demekki özelmis..akannehir
Canim bu tarz parfümler drogerie lerde satilmaz sen yinede bir bak douglas ta bile yok bunlar drogerie de nasil olabilir anlamadim.Fiyatlarinada bir bak bunlar pahali parfümler.
Canim bu tarz parfümler drogerie lerde satilmaz sen yinede bir bak douglas ta bile yok bunlar drogerie de nasil olabilir anlamadim.Fiyatlarinada bir bak bunlar pahali parfümler.
Arkadaslar banada yardimci olabilirseniz sevinirim..
Dior- J'adore nasil sizce?? tavsiye edermisiniz?
Ayrica Dior'dan Hypnotic Poison ve Pure Poison arasinda kaldim, farkini bilen varmi?
Bana Hypnotiv p. biraz daha agir geldi..
Simdiden Tskler...
Canim öncelikle aciklarini deneme bir parfümeriye git hakiki olanlarini dene ben sana kendi kullandigim kokulardan istedigin tarzda örnekler verebilirim.Ama acik parfümlerde denersen gene hüsrana ugrarsin.sonunda doğru topiği buldum galiba arkadaşlar....opuyorumnanaktan
bende kokudan hiç anlamıyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.
ben sabunumsu,pudramsı,"temizlik" gibi kokan, asla ve asla ağır olmayan kalıcı bir koku arıyorum
yaz kış kullanmak istiyorum,istiyorum ki bu benim kokum olsun. uzun yıllar kullanayım.
daha önce tavsiye edilip denediklerim,istediğim gibi çıkmadı.belki de ben orijinallerini almadığım içindir.
denemek için açık parfüm alıyorum.memnun kalırsam orijinallerini alırım diyorum ama yok bi türlü
istediğimi bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?