Geveze Sirin Guru Kayıtlı Üye 22 Eylül 2011 182 50 1 Ağustos 2015 Konu Sahibi Geveze Sirin #41 superisi96 .!.: beşiktaş sinanpaşa iş merkezine de bakabilirsin güzel parçalar oluyor Genişletmek için tıkla... Beşiktaş sinanpaşa tamamdır :) birde o taraflarda bir Osmanbey caddesi vardı sanki orayı biliyormusunuz nasıldır? Gitmiştim ama çok hatırlamıyorum
superisi96 .!.: beşiktaş sinanpaşa iş merkezine de bakabilirsin güzel parçalar oluyor Genişletmek için tıkla... Beşiktaş sinanpaşa tamamdır :) birde o taraflarda bir Osmanbey caddesi vardı sanki orayı biliyormusunuz nasıldır? Gitmiştim ama çok hatırlamıyorum
Geveze Sirin Guru Kayıtlı Üye 22 Eylül 2011 182 50 1 Ağustos 2015 Konu Sahibi Geveze Sirin #42 bogurtlenkusu .!.: İroni'nin internet sitesine bakabilirsin, bu tarz modeller oluyor hep, ben de takip ettiğimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadığım bir site bakacağım hemen çok teşekkürler öneriniz için :)
bogurtlenkusu .!.: İroni'nin internet sitesine bakabilirsin, bu tarz modeller oluyor hep, ben de takip ettiğimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadığım bir site bakacağım hemen çok teşekkürler öneriniz için :)