Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bunları beğendim sizce nasıl...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güzelmiş canım fazla sade gibi ama belki öyle seviyorsundur .....koltuklar daha çok oturma odasına uygun olucak gibi ama salona da olmaz değil ..güle güle kullan alırsan.....

güzelmiş canım fazla sade gibi ama belki öyle seviyorsundur .....koltuklar daha çok oturma odasına uygun olucak gibi ama salona da olmaz değil ..güle güle kullan alırsan.....

teşekkür ederim. nişanlım ve ben klasik mobilyaları pek sevmiyoruz ondan daha sade olmasını tercih ediyoruz

bende sade ve az esya sevıyorum,,oyuzden cok begendım...gule gule kullanın..darısı basımıza ınsallah..

çok güzeller canım ben çok beğendim iyi günlerde kullanırsın inşallah yemek odası benimkine benziyor çok beğenerek almıştım bende

hepinize teşekkür ederim kızlar.
inşallah pazar günü son kararı verip alacağız< mobilyalarımızı...

gerçekten çok güzeller haırlı günlerde kullanın inşallah. Bende ider mobilyadan mobilya beğendim fakat kalitesi konusunda şüphelerim var siz yakından görmüş biri olarak kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Eğer beni bilgilendirirseniz çok mutlu olucam

Ben de salonuma yeni bir koltuk takımı bakıyorum. Bu tarz koltukları seviyorum ama benm tercihim yerden biraz daha yüksk ek olması. Temizlik açısından. Oturma odamdaki koltuklarım alçak ve çok zorlanıyorum. Kelebekte var. Oraydan alacağım büyük ihtimal. Renk çok güzel güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…