güzelmiş canım fazla sade gibi ama belki öyle seviyorsundur .....koltuklar daha çok oturma odasına uygun olucak gibi ama salona da olmaz değil ..güle güle kullan alırsan.....
güzelmiş canım fazla sade gibi ama belki öyle seviyorsundur .....koltuklar daha çok oturma odasına uygun olucak gibi ama salona da olmaz değil ..güle güle kullan alırsan.....
iki takımda ayrı ayrı güzel lakin bence uyumlu değiller.. ya koltuk takımının rengi beyaz olmalı yada yemek takımın sandalyeleri koltuklarının renginde olmalı Şahsen
gerçekten çok güzeller haırlı günlerde kullanın inşallah. Bende ider mobilyadan mobilya beğendim fakat kalitesi konusunda şüphelerim var siz yakından görmüş biri olarak kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Eğer beni bilgilendirirseniz çok mutlu olucam
Ben de salonuma yeni bir koltuk takımı bakıyorum. Bu tarz koltukları seviyorum ama benm tercihim yerden biraz daha yüksk ek olması. Temizlik açısından. Oturma odamdaki koltuklarım alçak ve çok zorlanıyorum. Kelebekte var. Oraydan alacağım büyük ihtimal. Renk çok güzel güle güle kullanın