bunları bana açıklayabilirmisiniz

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
mrba bayanlar 2 ay kadar oluyo sevgilimle ayrılalı, sürekli kuzenine 4 5 kez beni soruyomuş, facebook adresi varmı felan die kurcalıyomuş off geçen gün arkadaşıma mesaj attırdım ben kuzeniyim felan die msj attı kuzenim, barışma gbi niyetiniz varsa barıştırim dedi, ve bu mesajları göndermiş kuzenime ne olur bana bi yardım edin ? bunlar onun gönderdikleri : gerekirse ben kendim gider konuşmayı buluşmayı teklif ederim zaten, ama bişeylerin yerine oturması lazımonun bütün sorunları bir aradayken biz bir arada olamıyoruz, mahkeme işleri felan bi sonuçlansın allahın izniyle bi rahata ersinben başka bişey istemiorum zaman herşeyi yoluna koyar ben onun yaptıklarını gözümle görürüm sonra o gelir gözlerimin içine bakar ben bunu bunu yaptım der ancak o zaman inanırım aksi taktirde kimse onu bana kötüleyemez, bunları yazmış mesajda bu hafta çarşamba günü çok önemli bi davaya girip şahitlik yapıcam benim için çok zor olacak, arkadaşım okula gel orda konuşun demiş malesef işim oluyo onun okul saatlerinde demiş buda doğru işi var yine konuşuruz ayarlarız bi pazar demiş, bu pazar çok bekledim ama aramamış mesaj atmamış mahkeme var bu hafta bunu bilio bide şunu atmış ben onu tanırım onun hakkında soylenen hiçbişeye gözümle görmeden inanmam.... kız bi kız bana bişeyler soledi onun hakkında ama verdim ağzının payını herşey için o kadar üzgünümki anlatamam yazmış, Bunlar ne demek, arkadaşıma kuzenine onu seviyorum demiş, sevdiğne emindim o yüzden mesaj attırdım ama bunlar ne anlama geliyor lütfen biri açıklasın ben anlayamadım seviyorum diyor herkese hep beni soruyor çok seviyorum geçen kızın kötü bi kız oda tanıdığmız biri işte bi kız ....... seni aldattı şimdide biriyle beraber felan die bi mesaj atmış gece 2 buçukda ağlayarak kuzenini aramış sormuş bu doğrumu die, olanlara bi anlam veremiyorum, beni görse belki bişeyler olur dior herkes ama bu nasıl olcak of of of

Son düzenleme:
Mevzuyu anladım ama bi gariplik var. Madem seviyor,madem güveniyor neden hakkınızda kötü şeyler söyleyen kızlara kulak veriyor. Uzaklaştırsın böylelerini . Hem aracı şahıslarla falan olmaz böyle şeyler, doğrudan görüşün buluşun. Bir vakit ayarlayın illa ki.

Vakitleriniz çakışıyorsa,olmuyorsa elbet bir gün 1-2 saat de olsa vardır imkan. Telefonda konuşun,sakin bir şekilde, onu birşeye zorlamadığınızı belli ederek,sadece değer verdiğinizden dolayı saygılı ve ölçülü olarak dertleri problemleri, araya giren soğukluk ve mesafeyi çözmek istediğinize dair sözler sarfedin.

Kafasından soru işaretlerini gidermek için elinden geleni yapacağınıza dair güven verin.

ben mi arıyım ilk adımı atıyım yani ? gurur mudur nedir bilmiorum şimdiye kadar telefonu kaç kez aldım elime arayamadım o sevio bikez görse bile dayanamaz emin oldum artık ama onun araması gerekmezmi bırakıp giden o çok çıkmazdayım

utanmasam yolunda beklicem 1 kez göriyim die

ayrıldık lafını söylemek bile dokunuyo, o olsa yanımda hiçbişey yıkamaz beni

canımm hiç bunları düşünme, senin güçlü olman lazım. konuyu tam anlamadım ama o seni terk ettiyse eğer, sen taviz verme bence. ben bunun acısını çok yaşadım.. terk edildiğim halde kendim çabaladım düzelmesi için düzeldi de.. ama sonrasında yine aynı şeyler oldu defalarca.. yani sen kendinden emin olursan, o da senle görüşmek konuşmak isteyecektir..

inanki dayanamıyorum artık, sevio işte bende seviyorum bu hafta benim için çok zor olacak bunu bilio gelsin artık ne bekliyo anlayamıyorum ona o kadar çok ihtiyacım varki elimden hiçbişe gelmio bana bi akıl verin nolur napıyım düşünmeden duramıyorum uyuyamıyorum bile

demin faceine baktım arkadaşının düğününe gtmiş fotolar eklemiş, off bi çözüm yok mu o kadar çok dua ediyorumki 2 aydır anlatamam bi çözüm çare?

Yumu hiçbişey anlamadım bak şimdi sorularımı sorym sende cevaplarsan eminim ben ve diğer arkadaşlar daha ii yardımcı olucağız sana 1-ilişkiniz kaç yıllıktı 2-neden ayrıldınız 3-sen bu çocuğu aldattınmı??

2 yıllıkdı canım yüzük takmıştık, soğudum dedi açıkcası bahane üretti durduk yere ve bitirdi, kesinlikle hiç aldatmadım

2 yıllıkdı canım yüzük takmıştık, soğudum dedi açıkcası bahane üretti durduk yere ve bitirdi, kesinlikle hiç aldatmadım

Anladım yumucum O zaman bu kadar pişmansa madem bi adım at derim yani illa ondan bekleme son bi şans daha ver bakalım 2 yıl az bi zaman değil bi daha deneyin derim bol şans şimdiden umarım kıymetini bilir

Anladım yumucum O zaman bu kadar pişmansa madem bi adım at derim yani illa ondan bekleme son bi şans daha ver bakalım 2 yıl az bi zaman değil bi daha deneyin derim bol şans şimdiden umarım kıymetini bilir

ASLA adım attma bir önceki attığı adımın naısl sonuçlandığını biliyorsun..Uzak DUR O ARKADŞALRINDAN

arkadaşların san akötülük yapıyorlar yumu.
YUMU artık S... unutmak için başka şeylere yönelmen lazım.

kötü gününde yanında olmayan,iyi gününde yanındamı olsun istiyosun...kanma..! Görüşme sakın..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…