Bende var ama hep yazlık Can'ım defactoda gördüm Oray'a bakın rengi siyahtımerhaba, elinde üst kısmı bu şekilde rahat pantolonlardan az kullanılmış olan var mı yada nerde bulabilirim bu modellerden? kışlık olursa sevinirim
Eki Görüntüle 1734517 Eki Görüntüle 1734518 Eki Görüntüle 1734520 Eki Görüntüle 1734521
teşekkür ederim :)Bende var ama hep yazlık Can'ım defactoda gördüm Oray'a bakın rengi siyahtı
Alttaki mavinin siyahi lcw da var ben aldim cok kullanisli beli lastikli kot pantolonmerhaba, elinde üst kısmı bu şekilde rahat pantolonlardan az kullanılmış olan var mı yada nerde bulabilirim bu modellerden? kışlık olursa sevinirim
Eki Görüntüle 1734517 Eki Görüntüle 1734518 Eki Görüntüle 1734520 Eki Görüntüle 1734521
resmi varmı acabaAlttaki mavinin siyahi lcw da var ben aldim cok kullanisli beli lastikli kot pantolon
tamam :)Bende var bu tarz bise fotograflarim :)
Bende var cnm hic kullanilmadi. Lc waikiki istersenmerhaba, elinde üst kısmı bu şekilde rahat pantolonlardan az kullanılmış olan var mı yada nerde bulabilirim bu modellerden? kışlık olursa sevinirim
bakabilirmiyim acaba elinizdekineBende var cnm hic kullanilmadi. Lc waikiki istersen
bunun kumaşı neBu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?