- Konu Sahibi sevdalinka87
-
cok tesrkkur ederim canimromantik günlerini yesinler senin
ay romantik geceler mi deseydim acaba
hepsi çok güzel tatlımm güle güle kullan
tatlim sana aynen katiliyorum insan burda guzellikleri gorunce acayip istahlanio sonu da yok bunun nolcak boyle biran once evlenip kendimize dur demeliyiz sanirim:) buarada peceteleri porland dan aldim canim nolmiyrm hangi sehirdesin ama cevahirdeki porland magazasindan harika seyler var gercekten..bayıldım bayıldım peçetelerini nereden aldın off bu siteye girmek istemiyorum içimdeki canavarı çıkartıyorsunuz
tesekkur ederim canin daha guzelleri senin olsun mandallar gercekten pahali hemde iki paket aldim yetme diye dayanamadim ama bi taraftanda kendime soyleniyrm bi mandala bu para verilir mi diyecanım son aldığın ciciler çok çok güzeller bakmaya doyamadımbiraz pahalı gelmese tchibodan mandal ve o mandal sepetini alıcam ama kendimi tutuyorum
tesekurler canim daha guzelleri senin olsun:)Allah ımm hepsi çook güzel yaaaaaaa
cok tesekkur ederim tatlim saolçok güzeller, ağız tadıyla kullan inşallah.
anadolu yakasındayım canım ben gaziosmanpaşaya geçicem yarın akşam ablam orada oturuyor cevahir yakın mı oraya :)
canım çok güzel şeyler almışsın benim almaya unuttuğum şeyleride almışsın ama ben 2 ay nişanlı kaldım anca o kadar oldu ama banada fikir verdin bende çok şeyler aldım bide üsrüne beyaz eşyalarımıda babam aldı
canım cevahir mecidiyeköy -şişlide pek yakın değil malesef.
Aynen canim yakin değil ama vaktin varsa ugra derim cunku ceyiz icin a dan z ye neredeyse tum magzalar var cevahirde eger İstanbullu degilsen ki anladigim kadaryla degilsin sanirim gelmisken firsati kacirma derim:)
bunlara anca işsiz ve paralı olduğum bir zamanı ayırmam lazım bir günlük iznimle oralara gitmem imkansız olucak
canım doğma büyüme İstanbul luyum :) ama anadolu yakasında yaşadığım için cevahir mecidiyeköy pek gezmedim o tarafları gezmek için vaktim yok 2 senedir çalışıyorum birer günlük izinle oralara gidip gelmek benim için ölüm yani o yüzden dedim
cok tesekkur ederim canım senin aldiklarin da hayirli olsun umarim guzel gunlerde kullanirsin sana fikir vermis olmama da cok sevindim tatlim:)
Benim dugun falan belli degil tatlim daha nişanlı sözlü falan bile degilim:)canım senin düğün ne zaman
Benim dugun falan belli degil tatlim daha nişanlı sözlü falan bile degilim:)
inşallah tez zamanda sevdiğin varsa sevdiğinle yoksa hayırlı bi damat adayıyla evini kurarsın insanın evinin olması süper bi duygu hele evini serip düzelttikten sonra bi bakıyosun o an evin sana saray gibi görünüyo
cok tesekku ederim canim allh razi olsun. O duyguyu tshmin edrbiliyrm sanirim cunku hevesliyim her bir ceyizimi en basit en küçücük seyimi bile cok seviyorum ve hayirlisyla kullanmak icin sabirsizlaniuorum.sen evlisin sanirim dogru mu anladım?
Tüm aldiklarin cok güzel. Hepsi birbiriyle uyumlu.
Allah agiz tadiyla hepsini güzel günlerde kullanmayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?