- 17 Nisan 2013
- 630
- 6
- 46
- Konu Sahibi sevdalinka87
oy oy oy oy neler neler alınmış öyle :) a101deki bardakları tüketen sensin demek :) ben de inekli süt şişesi aldım siyah beyaz olandan ama bardak kalmamıştı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur edetim canim begenmene sevindin zevklerimiz coknbenzio demekki:)herşeyin harika. kısaca bayıldım diyebilirim :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
daha cicileri senin olsun canim:)Hepside birbirinden ciciiiiiiii maşalah
Aynen ya katologda gormustum biter diye sabah acilir acilmaz gittim aldim ise bile gec kaldim bu sebepten o derece yani:)oy oy oy oy neler neler alınmış öyle :) a101deki bardakları tüketen sensin demek :) ben de inekli süt şişesi aldım siyah beyaz olandan ama bardak kalmamıştı :)
Çok ciciiiiii :))) canım bu a101 güzelliklerini nerden buluyosunuz ya hangi a101e söyleyin bende gideyim benim gittiğim a101ler genelde ürün fakiri oluyolar
canim bende senin gibi hep goruyodm ama hic denk gelipte bisey almamistim a101 den de ogrendim ki meger her persembe a101 e bu tarz firsat urunleri geliomus ve geldigi gibi de bitiomus anliycagin persembe sabahlari a101e cikartma yapmak gerekiomus
Ayy sen ne mübarek bi insansın öyle
Çok sevindim bunu bana da söylediğin için
Biraz fazla sevindim sanırım
goruyorum ki sende cok tatli bi insansin canim nedemk tabiki soylerm zaten burda paylasimlar icin butun kizlar toplandik yapioyoruz ya:) umarim sende guzel seyler yakalayıp alirsin bizde burdan zevkle takip ederiz canim
çok güzelmiş canım çaydanlığımız aynıı allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş...
Cok tesekuur ederim canim bende cok begenerek almistim daha güzelleri senin olsun insallhCanım çeyizinin tüm parçaları çok güzel olmakla birlikte çerçevelerine bayıldım güle güle kullan.
Hepsi birbirinden harika,şık ve kullanışlı eşyalar bayıldım hepsine özellikle de çaydanlıkların çok hoşuma gitti canım.Hepsin ağız tadıyla kullanırsın inşallah mutlu günlerde
aa ne guzel zevklerimiz benzio demekk ki canim amin insalh hepimiz agiz tadiyla kullaniriz insallh:)
Cok tesekuur ederim canim bende cok begenerek almistim daha güzelleri senin olsun insallh
begenmene cok sevindim canim cok tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun:)
Tesekkur ederim canim cok saol:)canım son eklediğin şekerler çok güzel:) güle güle kullan
Yeni cicilerin yine çok güzel
Tupperware sürasın çok güzel bende onun lacivertini alacağım :)tupperware eksikliği hiç bitmiyor aldıkça alsı geliyor insanın