- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi sevdalinka87
-
canim cok tesekur ederim tupperware gercekten soyledigin gibi olmazsa olmaz ve insan hepsinden almak istiyor simdilik benimde pek biseyim yok ama almak istedigim okadar cok var ki hepsi aklimda ezbere sayarim o derece yani ama malum bütçe gerektirior zamanla tamamlamaya caliscam insalhh artik:)
canım son aldıkların çok güzel, mutlu günlerde kullan bitanem
bunlar nee!!!
ouf çok güzeller. dondurmalıklarına bayıldım her şeyine bayıldım.
cici günlerde kullan canım
ya ne güzel şeyler alıyosun bayılıyorum yani
Aldığın şeyler çok çok güzell canımm, iyi günlerde kullanmak nasip olur inşş
Konunu takipteyim
canım hayırlı olsun yeni aldıklarında çay bardaklarını nereden aldın nereye gelmiş :)
bugün yine gorunce dayanamayıp aldığım ciciler:)
Eki Görüntüle 803581 Eki Görüntüle 803582 Eki Görüntüle 803587 Eki Görüntüle 803583 Eki Görüntüle 803586 Eki Görüntüle 803584 Eki Görüntüle 803585
saol canim bu cay settini hep gorup begeniodum alcaktim zaten dun bisi almak icin bir milyoncu tarzi biyere ugradim orda da gozume çarptı aliyim aradan ciksin bari dedim oyle ekstra biryere gelmedi yani gecenlerde a101 e gelmis hemde cok uyguna ama ben kacirmistim
teşekur ederım canım:)Birbirinden güzeller yahu
ay canım cok tesekur ederım begenmene cok sevındım hepımız ınsallah agız tadıyla kullanırız cıcılerımızı:)son aldıkların ve bütün çeyizin çok cici cnm allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin
tesekur ederım canım bende cok begenerek almıstım ama henuz kullanmadım malum ceyızlık ve bende hala beklemedeyım:)bornoz takımını cokkkk begendiim kullandın mı memnun musun
aynen bende iş dolayısıyla takıp edemıyorum fazla hep kaıco cıcıler napalımbende kaçıranlardanım yani :) çalıştığımız için alamaıyoruz napalım sen kaça aldın ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?