Bunlarda Sevdalinka'nın cicileri:)

Ben ilk başta tupperwareden başladım açıkçası . Daha hala almak istiyorum annem kızıyor nereye dolduracaksın o kadar şeyi diyor. ciddi anlamda inanılmaz para gidiyor canım . Yavaş yavaş alırsın canım ne de olsa acelen yok :)

Bir bitirsem rahatlıcam herkes yemek takımı çatal bıçak almış ben daha o aşamaya geçemedim tupper almaktan

bunlar nee!!!

ouf çok güzeller. dondurmalıklarına bayıldım her şeyine bayıldım.

cici günlerde kullan canım

Aldığın şeyler çok çok güzell canımm, iyi günlerde kullanmak nasip olur inşş

Konunu takipteyim

canım hayırlı olsun yeni aldıklarında çay bardaklarını nereden aldın nereye gelmiş :)

saol canim bu cay settini hep gorup begeniodum alcaktim zaten dun bisi almak icin bir milyoncu tarzi biyere ugradim orda da gozume çarptı aliyim aradan ciksin bari dedim oyle ekstra biryere gelmedi yani gecenlerde a101 e gelmis hemde cok uyguna ama ben kacirmistim

bende kaçıranlardanım yani :) çalıştığımız için alamaıyoruz napalım sen kaça aldın ki:26:

Birbirinden güzeller yahu
teşekur ederım canım:)

son aldıkların ve bütün çeyizin çok cici cnm allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin
ay canım cok tesekur ederım begenmene cok sevındım hepımız ınsallah agız tadıyla kullanırız cıcılerımızı:)

bornoz takımını cokkkk begendiim kullandın mı memnun musun
tesekur ederım canım bende cok begenerek almıstım ama henuz kullanmadım malum ceyızlık ve bende hala beklemedeyım:)

bende kaçıranlardanım yani :) çalıştığımız için alamaıyoruz napalım sen kaça aldın ki:26:
aynen bende iş dolayısıyla takıp edemıyorum fazla hep kaıco cıcıler napalım canım ben 22,5 a aldım pıyasada dıger yerlerde ne kadar bılmıyrm ama ortalama boyle heralde ..

aynen bende iş dolayısıyla takıp edemıyorum fazla hep kaıco cıcıler napalım canım ben 22,5 a aldım pıyasada dıger yerlerde ne kadar bılmıyrm ama ortalama boyle heralde ..[/QUOTE]

A-101 de de 15 tl ydi fazlada pahalıya almamışsın :)

kızlar bu guzellıklere aşık oldum ve artık benımler:

Fransız gupurlu nevresım takımım( romantik günler için

tantitoni kupa kapaklarım

tchibo mandallarım
Eki Görüntüle 807152

english home kupa setim
Eki Görüntüle 807153

keramika çerez takımım

dekoratif kuşlarım

peçetelerim

dekoratif seramik sürahim( ama ben mutfakta set üstü kaşıklık olarak kullanmayı planlıyorum:)

romantik günlerini yesinler senin

hepsi çok güzel tatlımm güle güle kullan

bayıldım bayıldım peçetelerini nereden aldın off bu siteye girmek istemiyorum içimdeki canavarı çıkartıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…