Bunlarda Poliy den

poliy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2007
115
1
43
Arkadaşlar bu benim ilk işlediğim kanevice havlu.2. başka örneğe başladm fakat kızım 11 aylık bu yüzden onunla ilgilenmem gerekiyo haliyle işlemelerim uzun sürüyo.Bu havlum izmite satılmaya gitti.Resimi akşam cp telefonumla çektim daha net olan resmi yollıycam mutlaka.

çok güzel olmuş ellerinize sağlıl iyi günlerde kullanına.s.
işlemek için havlunun üzerinde özel bölüm var sanırım oraya kanaviçe kumaşı dikipmi işlediniz?

Hayır havlunun direk üzerine işledim.teşekkürederim.

Havlunun net resmini çekicem diyodum ama şu anda izmitte eğeer satılırsa malesef çekemiycem....

kanaviçe koymadan nasıl gördün kız o delikleri mercekmi var gözünde maşallah

çok küçük çünkü delikleri ben öyle işleyemedim kanaviçe diktim bitsin eklicem

Şu anda bunu yapıyorum çiçekleri kaldı sayılır azcık ortaya çıksın hemen resmini çekip koyucam buraya.

Arkadaşlar çarşıya gidip havlularımı aldım.Hatta 2 defa gittim :)) VE boncuklu havlu işledim 2 tanesini sattım bile.Burayada resmini yükliycem ve tek tek paylaşıcam sizlerle

Arkadaşlar resimleri cp tel.öektim pek net olmaya bilir ama daha net resimlerini koymaya çalışcam.Bu boncuklu havluların tanesi 20 ytl eğer 5 den fazla alınırsa 15 ytl ye verebiliyorum.

İsteyenler özelimden msj atabilirler.Ayrıca havluların envayi çeşit rengi olduğu gibi pulların ve boncuklarında başka renkleri var siz sadece istediğiniz renkleri söyleyin yeter.İleride başka tasarınlarımda olcak ama öncelikle şu elimdeki siparişleri bitirmem gerek :S

a.s.Ne emek yaa havlunun işlenmişini de ilk defa gördüm ben havluya dantel yapmaktan bile gocunurum Maşallah diyelim de nazar değmesin:hooray:

Allahım nerden çıkartıyorsunuz bu modelleri, kızımı evlendirdim ama yok yok bu elişlerinin sonu yoook

yeni yeni modeller çıkartıp başımıza iş çıkartıyorsunuz:dilcikar: moda gibi yapılanlar da artık hemen demode oluyor yapmayın ya hu bu kadar da çatlıycam yetişemiyoruuum.kafamçokkarıştı

çok güzel olmuşlar elinize sağlık bende kendime çeyiz yapayım bariÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…