Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanda aman ne güzel cicileri varmışş...
canım benım iyi günlerde kullanın insallahhh..çok çok çok mutlu olun..![]()
Tekrar hayirli olsun canim
Ya ben sey merak ediyorum nevresim takimlari ile pike takimlari arasinda ki fark nedir?:78:
Kusura bakmayin yurt disinda yetisen biri olarak bunlari gercekten bilmiyorum
canım ne kusru olurmu öle şeybildiğim kadar aydınlatayım seni
pike yazlık ve baharlıktır. nevresim kışlık ve içine yorgan koyabilirsinn
![]()
evet canım bende ondan mutlu oldum 30 temmuz başka bir gelinle konuşmak mutlu ettibizimde hem işlerimiz hemde Abimin tayin durumu yüzünden 30 temmuzda olcak
maşşalah sen herşeyi bitirmişin çeyizlerinide baktım hepsi çok guzeller
gelinliğimi diktiriyordum olmadı şimdi yeni bir tane beğendim o yapılyıor canım
gelinlik konusunda mtuszum biraz
![]()
Bu arada balayini ayarladiniz mi ? Fiyatlarin uygun olmasi gerekiyor ramazan nedeniyle :)
hadi ya en özendigimiz konu gelinlik, neden sorun cikti ?
Benim de kinaligimda ufak bi kriz yasandi, hala hallólmus degil aslinda.
Yarin kinam var, (öncesinden kina yapmaya karar verdik)
abiyemi daraltmaya verdim, ama straplez bölgesi deforme olmus..
Dün cok kötüydüm, bugün isten sonra ya baska abiye bakicaz yada bi sekilde
ört bas edilecek..zor isler cidden, kolay gelsin hepimize
beyaz esyalarımız aynı..ben en ust modellerını aldım ama verdıgım paraya gore de hıc memnun kalmadım..sanada tavsıyem eger hala parasını odemedıysen evıne koyma bıle onları..camasır makınem yıkamıyor degıl lekelerı cıkartmak en ufacık bır toz bıle oldugu gıbı gerı cıkıyor..en ıyı deterjanı kullanoıyorum dunyanın beyazlatıcısını yumusatıcısını koyuyorum kuruyunca camasırlar tas oluyo..yıkarken de hıc köpürmuyor cunku gıdımcık su alıyor makıne camasırlar dogru ıslanmıyor bıle nereye köpürsün..arıel kullandım ..alo kullandım yok arkadasım servıs geloıyor sundandır bundandır makınede sorun yok deyıp gıdıyolar ve herkese aynını yapıyolarmıs boschtan memnun olanı duymadım daha..bulasık makıneme gelınce oldugu gıbı pis cıkartıyor bulasıkları..makıneden cıkarınca elımde yoıkıyorum bırde..tencere hele hıc koyma bıle..cogu kez bardaklarım pis cıkıyor..allttakı tabakktakı yemek yagını oldugu gıbı bardaga sıvıyor..ayrıca da kurutma sıstemı dıye bısey yok sordugumda az enejı harcasın dıye (tasarruflu dıye satacaklarya güya)makıınenın kurutma sıstemının zayıf yapıldıgını soyledıler..gulermısın aglarmısın ..ıslak ıslak damga damga bulasık lekelerıyle cıkıyor...buzdolabıma gelınce o nu hıc anlatmayım ..nofrost dolapta omrumde ılk kez su akıtan bır dolap gordum..saka gıbı bunun bana normal oldugu soyledıler..ayrıca takır tukur sesler gelıyor dolaptan buz kırıyo dedıler..dedıler de dedıler..kısacası arcelıkten sasmayacakmısım bunu gordum ..
valla mı canım sabah sabah soguk duş etkisi yaratttın bendeee :18::18:
canım umarım degısme yada vazgecme ıhtımalın vardır..arcelıgın elıne kımse su dokemezz...kız kardesım arcelıkten gecen sene 600 lıraya bulasık makınesı aldı..benım kının 3 te 1 fıyatına..bır yıkıyor bulasıkları sankı el var ıcerde pırıl pırıl..gel bıde benımkılere bak...makınenın kapagını acmak gelmıyo ıcımden yemın ederım..
canım umarım degısme yada vazgecme ıhtımalın vardır..arcelıgın elıne kımse su dokemezz...kız kardesım arcelıkten gecen sene 600 lıraya bulasık makınesı aldı..benım kının 3 te 1 fıyatına..bır yıkıyor bulasıkları sankı el var ıcerde pırıl pırıl..gel bıde benımkılere bak...makınenın kapagını acmak gelmıyo ıcımden yemın ederım..