bunlarda evrekanın çeyizleri:)

evet şans ama ben hep iyi şeyler duydum bosch hakkında canım:16: sigortayı düşünmedim canım o nasıl oluyor bilmiyomki

evin için aldığın eşyaların fturasıyla sigorta şirketlerinden sigorta yaptıyorsun tatlım hırsızlık sigortası bozulm sigortası vs. senelik bedel ödüyorsun bozulduğunda çalındığında kaybolduğunda san bedelinin belli bir mikatrını ödüyorlar...

evin için aldığın eşyaların fturasıyla sigorta şirketlerinden sigorta yaptıyorsun tatlım hırsızlık sigortası bozulm sigortası vs. senelik bedel ödüyorsun bozulduğunda çalındığında kaybolduğunda san bedelinin belli bir mikatrını ödüyorlar...

günaydın canım iyimiş valla o kadar para harcandı yaaa allah korusun birşey olsa yok yere havaya uçacak :20: ben bir nişanlıma açayım bu durumu ne dicek. Saol sölediğin içinn:16::54:

güle güle kullan hepsini canım çok güzel herşeyin. çaycımız aynı bu arada :16: hayırlı olsun:nazar::31:

saol canım benim dahada güzelleri senin olsunn:16:bizim işyerindede o çaycıdan kullanıyoruz çok memnunuz valla ayarları var sürekli sıcak oluyor birdaa çalıştırmaya gerek kalmıyor canım çok kullanışlı:16: güle güle kullanalım :66::66:

günaydın canım iyimiş valla o kadar para harcandı yaaa allah korusun birşey olsa yok yere havaya uçacak :20: ben bir nişanlıma açayım bu durumu ne dicek. Saol sölediğin içinn:16::54:

Günaydın tatlım.Bencede çok önemli bir konu o kadar emekle alıyoruz..Çokta pahalı değil geçen sene bozulma ve çalınmaya karşı ikisi beraber 400 TL civarı idi.

Günaydın tatlım.Bencede çok önemli bir konu o kadar emekle alıyoruz..Çokta pahalı değil geçen sene bozulma ve çalınmaya karşı ikisi beraber 400 TL civarı idi.

aaa iyimiş valla yaaa birşey değil biz valla baya para harcadık eşyalar için onun yanında 400 tl küçücük kalıyor eve girmeden yaptırırız bizde saol canım :16:

Düğünün ne zamandı yetişecekmi gelinliğin acaba :26::26: İyi yapmışın almamakla istediğin olana kadar içine sinene kadar alma parasını da verme

Düğünün ne zamandı yetişecekmi gelinliğin acaba :26::26: İyi yapmışın almamakla istediğin olana kadar içine sinene kadar alma parasını da verme

30 temmuzda canım düğünn. yetiştireceksin dedim bu haftasonunda gelinliği,mi görcem görmediysem beğenmezsem almıcam dedimm:47: hayır karşıdakinlerini enayi sanıyorlar yaaa ona çok kızdım yaaa :47: sanki ben ne sectıgımı ne istediğimi bilmiyorumda bide karşıma geçmişler güzel olmus dıolar:47:

Ay iyi beğenmişler tövbe ya onların beğenmesi çok önemli ya hayır öyle olsa gelinliğini seçerken onların beğendiğini tercih ederdin ne insanlar varya çok basit geliyor sanırım.Umarım parasını vermemişindir.Gerekirse başka yerde yaptır sonradan pişmanlıklar yaşama...

Son düzenleme:
Hepsi özenle secilmis, güle güle kullanmak nasip olsun..

Dügünümüz ayni gün,ayni gün gelin oluyoruz:21: ceyiz isleri tamamen bitti mi ?

Hepsi özenle secilmis, güle güle kullanmak nasip olsun..

Dügünümüz ayni gün,ayni gün gelin oluyoruz:21: ceyiz isleri tamamen bitti mi ?
çok teşşekkür ederimm:16::16: ay çok sevindimmmaynı gğn olmamıza :66::66: bitti sayılır işte ev bulsak halıyla perde alıncak bir onlar var gerisi bitti herşey tamam senin nasıl canım:16:

ramazana 2 gün kala diye, cogu kisi bugünü tercih etmiyor, herkes coktan evlenmis oluyor
ama bizimkisi mecburiyet oldugu icin bugüne aldik..

Benim ceyizimde 2-3 alinacaklar kaldi, bitti sayilir aslinda:)
Evin icindeki tadilat yeni bitti, mutfagim ve perdelerim geldi.. Sira diger mobilyalarda..
Ufak tefek seyler illaki kaliyor, dügünden sonra hallederim diyorum :34:

Ev mi bakiyorsunuz ? Umarim kisa zamanda gönlünüze göre bulursunuz..
Gelinligini aldin mi canim ?

:16:
ramazana 2 gün kala diye, cogu kisi bugünü tercih etmiyor, herkes coktan evlenmis oluyor
ama bizimkisi mecburiyet oldugu icin bugüne aldik..

Benim ceyizimde 2-3 alinacaklar kaldi, bitti sayilir aslinda:)
Evin icindeki tadilat yeni bitti, mutfagim ve perdelerim geldi.. Sira diger mobilyalarda..
Ufak tefek seyler illaki kaliyor, dügünden sonra hallederim diyorum :34:

Ev mi bakiyorsunuz ? Umarim kisa zamanda gönlünüze göre bulursunuz..
Gelinligini aldin mi canim ?

evet canım bende ondan mutlu oldum 30 temmuz başka bir gelinle konuşmak mutlu etti :16: bizimde hem işlerimiz hemde Abimin tayin durumu yüzünden 30 temmuzda olcak :16: maşşalah sen herşeyi bitirmişin çeyizlerinide baktım hepsi çok guzeller :16: gelinliğimi diktiriyordum olmadı şimdi yeni bir tane beğendim o yapılyıor canım:16: gelinlik konusunda mtuszum biraz:59:

Back
X