How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bunlarda benim yaptıklarım :)

Begenmek ne kelimee hayran kaldim valla,,,,diger cizeceklerini dusunemiyorum bile,,,ellerine saglikkkkkkkkka.s.

bu da yağlı boya çalışmam fotoğrafı pek kaliteli değil ancak

bu vangogh orjinali
vangogh.jpg

bu da benim yaptığım
vangoghauverstekikilise.jpg

Valla ne diyeyim yagli,kuru hepsi cok guzel...Keske bendede boyle bir yetenek olsaydi,,,sadece cok guzel copten insanlar cizerim!
Ellerine saglik canim,,,zaten ne cikarsa miniklerden cikar sanatsal faaliyetler :))))alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Valla ne diyeyim yagli,kuru hepsi cok guzel...Keske bendede boyle bir yetenek olsaydi,,,sadece cok guzel copten insanlar cizerim!
Ellerine saglik canim,,,zaten ne cikarsa miniklerden cikar sanatsal faaliyetler :))))alkisalkisalkisalkisalkisalkis

teşekkür ederim :utangac: :utangac:
her insanın farklı bi yeteneği vardır muhakkak seninde yeteneğin vardır ama resimde değildir :1hug:

Çizimlerin güzel canım bence üzerine gitmelisin, kuzeninin resminde biraz daha koyuluk girip gövdeyle bağlamayı ayırırsan daha güzel olur buda resimci olarak sana tavsiyem :lepi:

Emeğinize yüreğinize sağlık.Gerçekten marifetlisiniz.Kutlarım sizi.Devamını bekliyorum.Kolay gelsin canım............vereliniortak

Back