Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok güzel olmuş gerçekten..hem farklı hemde dantellere göre daha güzel bence.tesadüf eseri dün arkadaşım geldi dediki internette gördüm çok güzel bi model var kasnakla yapıyor.hemde pratik dedi baktık sonra gerçekten benimde hoşuma gitti.yapılışını falan netten araştırdım.yalnız bişey sorucam ablacım sizde tutkalla mı yapıştırdınız yoksa başka bi yapıştırıcı mı kullandınız?birde üstündeki çiçekler heryerde kolaylıkla bulunuyormu? nereden temin edicez bu çiçekleri?
evet şimdi bunlar moda ya nasıl yaptıgını bizle paylaşırmısın arkadaşım annemin halasının gelini bunlardan yapmış ve 200 tl'ye satıyor tm takım yapmış ama diyecen o kişiden öğren ama ben onlara hiç gidemiyorum eşimle annemlere gidiyoruz memlekete 4 gün kalıp geliyoruz hiç kimseleri görmeden
hanımlar pek beğenmediniz galiba,300 küsür kişi girmiş ama 7 kişi yorum yapmış .aşkolsun size,iyi kötü bir yorum yapar insan:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: