bunlarda benım sandıktan

CADIARZUçok guzeller canım ama pahalı bende yenı evlerdım benımde bu tarz havlularım var ama en fazla 45 ytl ye aldım istanbulda ,ama bu fıyatla satamazsın heralde kendıne gore sende haklısın kolay gelsın-tatlicadiarzu-

eline sağlık hepside güzel olmuş ama bencede pahallı insan kendi yapınca paha biçemiyor ama napacaksın fiyatları biraz makul yapsan sürümden kazanırsın

yanı şu mavı havluda 80 TL lik ne var anlamıs degılım tamam el emegı ama yınede fıyatlar ucuk, sonucta o mavı dantel sızın bırkac gununuzu alır dıkımı zaten bebek oyuncagı, bazı havlu kenarlarınız var duz dantelın uzerıne boyama yapılmıs tamam onlar pahalı olabılır cunku sız yapamıyorsunuzdur dısarı yaptırıyosunuzıdr ama, ama duz havlu kenarları cok pahalı, emegınıze saygım var ama dusuncemı soylemeden gecemedım

hepside çok güzeller, ellerine sağlık canım
hayırlı kazançlar ,bol müşteriler dilerim

yanı şu mavı havluda 80 TL lik ne var anlamıs degılım tamam el emegı ama yınede fıyatlar ucuk, sonucta o mavı dantel sızın bırkac gununuzu alır dıkımı zaten bebek oyuncagı, bazı havlu kenarlarınız var duz dantelın uzerıne boyama yapılmıs tamam onlar pahalı olabılır cunku sız yapamıyorsunuzdur dısarı yaptırıyosunuzıdr ama, ama duz havlu kenarları cok pahalı, emegınıze saygım var ama dusuncemı soylemeden gecemedım

çok dogru demişsiniz 80 okuyunca şaşırdım örnek o kadar zor degil biraz insaflı olun

X