bunlarda benım sandıktan

arkadaslar benım merak ettıgım arnızda havlu kenarı yapıpta dısarı satan varmı varsa bana resımlerın ve fıyatlarının gondere bılırmısınız pıyasayı merak edıyorumda acaba benımı uygunna yapıyorum yoksa pahalıyamı
sımdıden tesk ederım

canım fiyatlar çok abartılı değilmi sence
ben hiç bu fiyatlara havlu kenarları duymadımda görmedimde

yok canım soyle dıyım ben sana havlu alınıyor para odenıyor dıkımıne para odenıyor yapılısına para odenıyor bızım burda boyle gıdıyor bıde
ve orneklerın coguda kabartmadan yapıldıgı ıcın hem zman hemde ıpp cok yıyor senın begen dıgın varmmıkı

yok canım benım oyle olsa keske ama ınan dıken kısı 20 alıyo en basıtınden
havluda guzelse 15 cıvarırını gecı en dandık bana sadece 35 bes dıkım havlu gelıyo boncugu ıpı kurdalesı derken bana pek fazla bısey kalmıyo en cok emegı verne benım aslında ama
sen almayımı dusunuyordunkı

öncelikle ellerine sağlık modeller çok güzel
ama bence fiyatlar yüksek gerçi piyasayı çok fazla bilmiyorum ama bana göre yüksek

hepsi cok güzel ilk önce ellerine sağlık biraz pahalı ama cok güzeller ben de dışarı örüyorum ama sanırım benim yaptıgım cok düşük fiyatta :S havlusu yok sadece danteli için para alıyorum bende sadece renk sipariş vede model sipariş ediliyor o kadar

arkadaslar fıyatların nednını yazmıstım sadece dıkılmemeıs dantel ıstenırse daha ucuza yapılır tabıkı
ama ısın ıcne havlu ve dıkımı gırerse fıyatlar abartılıyo cunkı onları ben yapmıyorum

Şenizcanımya hepsi birbirinden güzmiş ellerine sağlıkama pahalı bende iki kız var düşünsene yaptırdığımı batarım kısCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…