Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bunlarda benim mobilyalarım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
tatlım birilanttan aldım ben...gösterirler zaten kanat dersen...tül şeklinde olcak de..gösterirler...ağır kantaları sevmiyorum ben..

ayyyy çokkk teşekkür ederim ne güzel telaşlar yaaa
lilaylada gider mi bu pembe birde tabi ne kadara mal oldu sana

ayyyy çokkk teşekkür ederim ne güzel telaşlar yaaa
lilaylada gider mi bu pembe birde tabi ne kadara mal oldu sana

gider kuzum benim lila days in colorsun battaniyeli nevresimi var onunla falanda hoş oluyor.. tek fiyat olarak bilmiyorum tatlım..tüm perdeler 1500 tuttu bizim..

gider kuzum benim lila days in colorsun battaniyeli nevresimi var onunla falanda hoş oluyor.. tek fiyat olarak bilmiyorum tatlım..tüm perdeler 1500 tuttu bizim..

tekrardan teşekkür ederim çoook naziksin yardım ettin çoook güzel fikir sahibi oldum sayende:16::46:

şimdilik bunları aldık bu ay bütün eksikleri tamamlıcaz inşallah onlarıda eklerim aldıkça
sizlerden de fikir alıyım nasılllar
yatak odasını sorcam size birde dolap aynalımı yoksa aynasız mı daha güzel yardım lütfennn
birde büfe aynası oval olacak böyle dikdörtgen olmayacak

Eki Görüntüle 649313 Eki Görüntüle 649314 Eki Görüntüle 649315 Eki Görüntüle 649316 Eki Görüntüle 649318

tatlım yemek masanı nerden ve ne kadara aldın sorabilir miyim :)

şimdilik bunları aldık bu ay bütün eksikleri tamamlıcaz inşallah onlarıda eklerim aldıkça
sizlerden de fikir alıyım nasılllar
yatak odasını sorcam size birde dolap aynalımı yoksa aynasız mı daha güzel yardım lütfennn
birde büfe aynası oval olacak böyle dikdörtgen olmayacak

Eki Görüntüle 649313 Eki Görüntüle 649314 Eki Görüntüle 649315 Eki Görüntüle 649316 Eki Görüntüle 649318

hepside cok guzel bence yatakl odan aynali olsun,benimkisi oyle ve cok kullanisli oluyor ayriyetten bir aynaya gerek yok,bide salon takimina ayni oradaki
gibi duvarlarina sut kahve rengi tas dosersen cok guzel olur...benimkisi sadece tavsiye iyi gunlerde kullanin

tatlım yemek masanı nerden ve ne kadara aldın sorabilir miyim :)

cnım mutfak için olansa istikbal ve masa 4 sandalye 950 gibi birşeydi biz peşin aldık tüm mobilyaları
onuda 750 liye verdi bize ama salon için olansa sadece masa ve sandalyeleri 1350 civarıydı peşinde ne kadar olur bilmiyorum ama ya:(
mutfağı hatırlıyorum onuda hepsini alınca o kadar aldık kaça bırakırsın diye sorduk ordan biliyorum yani

bu arada ya mutfak için mor aldım ama kiracıyım ben dolapları yeni yaptılar daha turuncu krem yapmışlar değiştircem maalesef nişanlımla çok hoşumuza gitmişti halbuki

sizce mor turuncu uyar mı uymazsa acaba siyahlamı değiştirsem napsam ki bir fikir verin yahu hiç anlamam dekorasyondan offf:(:(

hepside cok guzel bence yatakl odan aynali olsun,benimkisi oyle ve cok kullanisli oluyor ayriyetten bir aynaya gerek yok,bide salon takimina ayni oradaki
gibi duvarlarina sut kahve rengi tas dosersen cok guzel olur...benimkisi sadece tavsiye iyi gunlerde kullanin

kiracıyım tatlım ya yeni boyattık daha o yüzden döşeyemem şuan inşallah evime geçince yapıcam benimde hep aklımda köşe takımıda aldım o daha bitmedi internet sitesinde de yok bitinci çekip koycam inş...

cnım mutfak için olansa istikbal ve masa 4 sandalye 950 gibi birşeydi biz peşin aldık tüm mobilyaları
onuda 750 liye verdi bize ama salon için olansa sadece masa ve sandalyeleri 1350 civarıydı peşinde ne kadar olur bilmiyorum ama ya:(
mutfağı hatırlıyorum onuda hepsini alınca o kadar aldık kaça bırakırsın diye sorduk ordan biliyorum yani

bu arada ya mutfak için mor aldım ama kiracıyım ben dolapları yeni yaptılar daha turuncu krem yapmışlar değiştircem maalesef nişanlımla çok hoşumuza gitmişti halbuki

sizce mor turuncu uyar mı uymazsa acaba siyahlamı değiştirsem napsam ki bir fikir verin yahu hiç anlamam dekorasyondan offf:(:(

bence uyar tatlımm turuncu mor gayet uyumlu olurr hem kiracı olacakmışsın ilerde evin olursa mürdüm beyaz mutfak dolabı yaptırırsınn :nazar: kiracı olmasan değiıştir derdimde :) ben masana ve sandalyelerine bayıldımm benmde bakacağım masa bu tarz olacak karar verdim :) :1:

kırmızısı yada siyahı var mıydı bu masanın benm mutfağımda siyah beyaz kırmızı olacak :16:

bence uyar tatlımm turuncu mor gayet uyumlu olurr hem kiracı olacakmışsın ilerde evin olursa mürdüm beyaz mutfak dolabı yaptırırsınn :nazar: kiracı olmasan değiıştir derdimde :) ben masana ve sandalyelerine bayıldımm benmde bakacağım masa bu tarz olacak karar verdim :) :1:

saol canım içimi rahatlattın ya bende değiştirmeyi hiç istemiyordum zaten:)

tamam tatlım gider bakarımmm :nazar: allah huzurlu mutlu kahvaltılar yapmanızı nasip etsinn:nazar:
aminn inşallah allah herkese huzur nasip etsin
tabi birde en önemlisi sağlık şu düğün arifesinde atlatmadığım şey kalmadı
nazar mıdır nedir artık o yüzden sağlık en önemlisi:21:

bak cnm her iki yatak odası takımı da güzel ama bana kalsa gri olanı ve aynasız olanı daha tatalı :) nasıl desem aynalı olanı sanki biraz fazla basit gibi duruo aynasız olanı göz önünde bulundurmalısın bence :) :34:

Back
X