Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gri örtülü yatak odası süper ama dolabın aynalı olsun:))
diğer takımda olduğu gibi bir tarafı aynalı olsa bence bozmaz
güle güle kullan canmı eşyaların çok güzel yemek takımını konsolun aynası oval daha güzel olur bence yatak odasını ikinci olanını al derim bir tarafı sadece aynalı olsun
Yatak odasında aynasın model daha güzel sanki, yemek odasında oval ayna süper olur bence de güle güle kullan :)
hepsini çok beğendim, dolabın aynalı olsun, yatak odanı daha geniş gösterir.![]()
tatlım benim yatak odam 2. modelin tek kapağu aynalısı...çok beğenildi herkez tarafından..
tem resmi yokmuş baktım ama bulamadım...senin için bu belki küçük bir örenk olabilir..
Eki Görüntüle 669698
Ya çok teşekkür ederim nasıl olur diye düşünürken çok güzel olmuş he siparişi verdik ama değiştirebilirsem kesin böyle isticem yaaa
dolabın tam resmi var mı acaba önden
tatlım özel mesajla gönderdim sana fotoları :)
çokk teşekkür ederim canım ya çokk güzel olmuş gerçekten hemen gidip mobilyacımla konuşuyorum yalnız odana pembede çook yakışmış bnde pembe yada lila düşünüyodum fikir oldu saolasın ya perdeyi pembe tonları yapsam seninki gibi nevresimlerimde lila var pembede var ve uyku setim lila acaba uyar mı canım bir fikir versen bunun içinde...
benim tüllerim beyaz içinde gri simler var..yanlarında kanat perdelerim var pembe renkte...benimde nevresimlerim,pikelerim genelde pembe ve mor renkte..yatak örtümde benim pembe ama tam perdemle aynı renkte idi..çok seviyorum ben çok güzel oluyor..öneriririm yani tatlım..
çok tatlı durmuş evet ya şimdi perdeciye gitsem bu perdeyi nasıl tarif edebilirim birde onu söylesen çok mu olurum yaaa:):)