Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bunlarda benim mobilyalarım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

serap_gol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
425
30
73
şimdilik bunları aldık bu ay bütün eksikleri tamamlıcaz inşallah onlarıda eklerim aldıkça
sizlerden de fikir alıyım nasılllar
yatak odasını sorcam size birde dolap aynalımı yoksa aynasız mı daha güzel yardım lütfennn
birde büfe aynası oval olacak böyle dikdörtgen olmayacak

$futuro-yemek-odasi-1[1].webp$class-kol-tk-embos-krem15[1].webp$class-kol-tkm-embos-vizon-dlr-beyaz-02[1].webp$effect-mor-masa-sandalye[1].webp$sedef_beyaz_yatak_odasi_mns_tk_b_2[1].webp

Eklentiler

• $FB,1903,99,lara-beyaz-yatak-odasi-modern-yatak-odalari[1].webp
    $FB,1903,99,lara-beyaz-yatak-odasi-modern-yatak-odalari[1].webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
güle güle kullan canmı eşyaların çok güzel yemek takımını konsolun aynası oval daha güzel olur bence yatak odasını ikinci olanını al derim bir tarafı sadece aynalı olsun

güle güle kullan canmı eşyaların çok güzel yemek takımını konsolun aynası oval daha güzel olur bence yatak odasını ikinci olanını al derim bir tarafı sadece aynalı olsun

teşekkür ederim allah herkese nasip etsin en güzelini
önerilerinize dikkate alacağım çokk sağolun
yemek takımı aynası evet oval olcak sipariş verdik

Son düzenleme:
Yatak odasında aynasın model daha güzel sanki, yemek odasında oval ayna süper olur bence de güle güle kullan :)

hepsini çok beğendim, dolabın aynalı olsun, yatak odanı daha geniş gösterir. :nazar:

kararım netleşti sayenizde aynalı olcak kesin bu gidişle
çokkk teşekkür edeim herkese
allah daha güzellerini nasip etsin inşallah
birde köşe takımı mraka olarak öneri verseniz resimli falan şöyle 1500 tl ya kadar

tatlım benim yatak odam 2. modelin tek kapağu aynalısı...çok beğenildi herkez tarafından..
tem resmi yokmuş baktım ama bulamadım...senin için bu belki küçük bir örenk olabilir..
$yatak odası.webp

tatlım benim yatak odam 2. modelin tek kapağu aynalısı...çok beğenildi herkez tarafından..
tem resmi yokmuş baktım ama bulamadım...senin için bu belki küçük bir örenk olabilir..
Eki Görüntüle 669698

Ya çok teşekkür ederim nasıl olur diye düşünürken çok güzel olmuş he siparişi verdik ama değiştirebilirsem kesin böyle isticem yaaa:(:(:(
dolabın tam resmi var mı acaba önden

Ya çok teşekkür ederim nasıl olur diye düşünürken çok güzel olmuş he siparişi verdik ama değiştirebilirsem kesin böyle isticem yaaa:(:(:(
dolabın tam resmi var mı acaba önden

tatlım yanımda yok çekmemişim...ama akşam çekerim yarın eklerim sana..
bizde normalde 2.takımı aynasız vermiştik siparişini yalnış geldi..çok hoşumuza gitti aynalı göndermedik :16::16:

tatlım özel mesajla gönderdim sana fotoları :)

Eklentiler

• $2013-03-28 17.52.01.webp
    $2013-03-28 17.52.01.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $2013-03-28 17.51.52.webp
    $2013-03-28 17.51.52.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
tatlım özel mesajla gönderdim sana fotoları :)

çokk teşekkür ederim canım ya çokk güzel olmuş gerçekten hemen gidip mobilyacımla konuşuyorum yalnız odana pembede çook yakışmış bnde pembe yada lila düşünüyodum fikir oldu saolasın ya perdeyi pembe tonları yapsam seninki gibi nevresimlerimde lila var pembede var ve uyku setim lila acaba uyar mı canım bir fikir versen bunun içinde...

çokk teşekkür ederim canım ya çokk güzel olmuş gerçekten hemen gidip mobilyacımla konuşuyorum yalnız odana pembede çook yakışmış bnde pembe yada lila düşünüyodum fikir oldu saolasın ya perdeyi pembe tonları yapsam seninki gibi nevresimlerimde lila var pembede var ve uyku setim lila acaba uyar mı canım bir fikir versen bunun içinde...

benim tüllerim beyaz içinde gri simler var..yanlarında kanat perdelerim var pembe renkte...benimde nevresimlerim,pikelerim genelde pembe ve mor renkte..yatak örtümde benim pembe ama tam perdemle aynı renkte idi..çok seviyorum ben çok güzel oluyor..öneriririm yani tatlım..

benim tüllerim beyaz içinde gri simler var..yanlarında kanat perdelerim var pembe renkte...benimde nevresimlerim,pikelerim genelde pembe ve mor renkte..yatak örtümde benim pembe ama tam perdemle aynı renkte idi..çok seviyorum ben çok güzel oluyor..öneriririm yani tatlım..

çok tatlı durmuş evet ya şimdi perdeciye gitsem bu perdeyi nasıl tarif edebilirim birde onu söylesen çok mu olurum yaaa:):)

çok tatlı durmuş evet ya şimdi perdeciye gitsem bu perdeyi nasıl tarif edebilirim birde onu söylesen çok mu olurum yaaa:):)

tatlım birilanttan aldım ben...gösterirler zaten kanat dersen...tül şeklinde olcak de..gösterirler...ağır kantaları sevmiyorum ben..

Back
X