• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda Benim Gözümden

hepsi çok güzeller ellerine sağlık devamını bekliyom inan içim açıldı resimlere bakarken sanki bende oradaymışım gibi oldum

Gerçekten hoş kareler çekmişsiniz.
Bir sonraki sayfadaki resimlerin açılmasını heyecanla bekledim.
Emeğinize sağlık.Tebrik ediyorum..
İki şey sormak istiyorum.
Makinanızın fiyatını sorabilirmiyim cok özel olmazsa ve bir de resimlerinize photoshop uyguluyomusunuz?

çok güzel kareler yakalamışssın .özellikle ilk resme bayıldımm..

cok güzeller makinen ne merak ediyorum yerimseniben

hepsi çok güzeller ellerine sağlık devamını bekliyom inan içim açıldı resimlere bakarken sanki bende oradaymışım gibi oldum

Gerçekten hoş kareler çekmişsiniz.
Bir sonraki sayfadaki resimlerin açılmasını heyecanla bekledim.
Emeğinize sağlık.Tebrik ediyorum..
İki şey sormak istiyorum.
Makinanızın fiyatını sorabilirmiyim cok özel olmazsa ve bir de resimlerinize photoshop uyguluyomusunuz?

Çok tesekkür ederim arkadaslar.
Beğenmenize cok sevindim.opuyorumnanaktanSorularınıza zevkle cevap verim.
Makinamın markası Canon sx10
İçindeki hafıza kartıyla birlikte 850 tl ye almıstım.Bir yıl oldu.
Fotoğraflarda photoshop yok.Kullanmayı bilmiyorum :kedi:Ama becerebilmeyi cok isterdim.Abartı olanları sevmiyorum ama hafif rutüş iyi olurdu.yerimseniben
Sadece çerçeve ve imza ekliyorum fotoğraflara.Yani hepsi orjinal :hulya:

Photoshop güzel bi program evet ama kullanmamana rağmen gayet başarılısın bencee! vereliniortak
Devamını sabırsızlıkla beliyorumm..yerimseniben
Ayrıca sorularımı cevapladığın için de çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

çok çok ....güzel fotoğraflar......kutlarım...ben de 65 yaşında yaptığım çalışmaların fotoğraflarını çekmekle başladım....şimdi en büyük hobim oldu....

Photoshop güzel bi program evet ama kullanmamana rağmen gayet başarılısın bencee! vereliniortak
Devamını sabırsızlıkla beliyorumm..yerimseniben
Ayrıca sorularımı cevapladığın için de çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Canım asıl ben tesekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığın için.Beğenmene sevindim olumunekankayizsmile

resimlerin hepsi birbirinden güzel galiba macro cekim deniliyor cok anlamiyorum ama bakis acin süper cok keyifli..

Evet canım aralarında makro çekimlerde var.Seviyorum makro fotoğrafları.Şimdi ki hadefim gece fotoğrafları cekebilmek.bilmiyorumkismile

çok çok ....güzel fotoğraflar......kutlarım...ben de 65 yaşında yaptığım çalışmaların fotoğraflarını çekmekle başladım....şimdi en büyük hobim oldu....

Çalışmalarınız ne üzerine acaba merak ettim şimdi.Sizde fotoğraflarını çekip koyarsanız seviniriz.yerimseniben

tatlım seni yürekten tebrik ediyorum
bu fotoğraflara acemi demeye bin şahit lazım
ben de hep istemişimdir böyle güzel fotoğraflar çekmek
üniye gidince inşallah
başarılarının devamını dilerim cnm bnm
takipçinim haberin olsun yerimseniben

Tesekkür ederim canım.ınsallah sen daha güzellerini çekersin de bizde zevkle seyrederiz.
Aslında bende cekmeye üni.de basladım ama makinam kaliteli değildi.Anlıycağın sevki kırılıyor insanın.
Evlenince kociş sağolsun aldı istediğimi.Şimdi artık zevkle cekiyorum :))

img3541k.jpg

Bİr tane daha :)

resimler harika bayıldım gerçekten
ben de photoshop var diye düşünmüştüm ama yokmuş
tebrikler

çektiğin deniz resimleri kartpostallık çok güzeller.ellerine sağlık:kedi:

Back