,teşekkürler canım yorumun için satan ayakkabıcıda boyatabileceğimi söyledi bende evde çok az denedim ama mantar ıslanınca kabarma yaptıbu sefer boyada ıslak olunca kabarır diye çekindim bozulmıcağını bilsem boyatmak istiyorum hatta beyaz bantla sarmıştım çok kötü durdu söktüm hemen :)
ne güzel şeyler yazmışsınız çok mutlu oldum çok teşekkür ederim :)çok tatlısınız yuzunuzdde yaptıgınız secimler kadar guzeldir eminim hhayrlı olsun :)
çok teşekkürler canım ayakkabıları erbil süelden aldımgelinliğine bayıldım ve ayakkabılarını nerden aldın canımmm?süpermişşşş ya
,
Kendin yapma, bir ayakkabıcı halleder sanırım. :)
Çok güzel bir gelin olacağına eminim..
canım sağol içimi rahatlattın ince topuk yada kabalı ayakkabı giyemiyorum hemen vuruyor ayağımı rahat olması için böyle bir seçim yaptımyok bence çok şık niye öyle düşünüyorsun ki hemen gelinlik altına mor siyah kırmızı gibi tuhaf renkler giyenler bile var seninki gayet uyumlu
Sonunda senin ayakkabılarına benzer bi ayakkabı buldum pavli
Sadece topukları tahta benimkinin ama inanılmaz rahat aynı dertten muzdaripim hayatta topuklu giyemiyorum
Bence birşeylerle kapatmaya çalışma gayet renkli ve şık ayakkabıların
Mutlu günlerde kullanman dileğiyle...
merhaba arkadaşlar bende dün istediğim ayakkabıları buldum kır düğünü olucağı için yerler çimen olucak sivri topukla yürüyemem diye kalın topuk aldım çok şık gözükmüyolar ama inanılmaz rahat bi ayakkabı gelinlik altında da gözükmez zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?