Gelinlik Ayakkabısı bunlarda benim çoook rahat ama çok şık olmayan gelin ayakkabılarım :)

çok tatlısınız yuzunuzdde yaptıgınız secimler kadar guzeldir eminim hhayrlı olsun :)

gelinliğine bayıldım ve ayakkabılarını nerden aldın canımmm?süpermişşşş ya

,

Kendin yapma, bir ayakkabıcı halleder sanırım. :)
Çok güzel bir gelin olacağına eminim..

çok tatlısınız yuzunuzdde yaptıgınız secimler kadar guzeldir eminim hhayrlı olsun :)
ne güzel şeyler yazmışsınız çok mutlu oldum çok teşekkür ederim :)
gelinliğine bayıldım ve ayakkabılarını nerden aldın canımmm?süpermişşşş ya
çok teşekkürler canım ayakkabıları erbil süelden aldım
,

Kendin yapma, bir ayakkabıcı halleder sanırım. :)
Çok güzel bir gelin olacağına eminim..

haklısın bozmayım birde düğün üzeri :) gelinliği teslim alınca altında bakıcam çok kötü durursa değiştiririm artık

yok bence çok şık niye öyle düşünüyorsun ki hemen gelinlik altına mor siyah kırmızı gibi tuhaf renkler giyenler bile var seninki gayet uyumlu

yok bence çok şık niye öyle düşünüyorsun ki hemen gelinlik altına mor siyah kırmızı gibi tuhaf renkler giyenler bile var seninki gayet uyumlu
canım sağol içimi rahatlattın ince topuk yada kabalı ayakkabı giyemiyorum hemen vuruyor ayağımı rahat olması için böyle bir seçim yaptım

Sonunda senin ayakkabılarına benzer bi ayakkabı buldum pavli
Sadece topukları tahta benimkinin ama inanılmaz rahat aynı dertten muzdaripim hayatta topuklu giyemiyorum
Bence birşeylerle kapatmaya çalışma gayet renkli ve şık ayakkabıların
Mutlu günlerde kullanman dileğiyle...

çok sevindim canım sende güle güle giy ya inanılmaz rahatlar gerçekten kapatmıcam topuklarını zaten gelinliğimde pembe ayakkabılarda çiçekli baya uydu :)

gelınlık cok guzel...
vucut yapına cok yakısmıs...
ayakkabılarda sevımlı..ama ısın ehlı bır ayakkabıcı bunu ozel boyalarla mantarı kabartmadan cok guzel boyayabılır..arastır derım:)
sonuc olarak 10 numara 5 yıldız...
bızımlasın

gelinliğiniz çok güzel kır düğünü için ayakkabılarda en iyi seçim bence hoşumada gitti benim...çok güzel bi gelin olucaksınızz...

Ne güzel bir gelinlik o öyle !
Ayakkabılarda gayet şık bence.
Mutluluklar dilerim.

allah mutlulugunu daim etsin canm gelinlikte ayakkabı da çok şıkmış iyi seçim..

ayakkabıya bitttimm.. çook rahat görünüyorr.. bende öyle kalın topuk düşünüorum.. inşallah bulurum

Kır düğünün için son derece doğru bir tercih ama biz genelde her yere abartıyla gitmeyi sevdiğimiz için düğünün tarzını umursamadan kır düğününe de aynı şeyleri giyeriz salon düğününe de genel olarak ortamına göre giyinmeyi bilmiyoruz düğün mü var abartabildiğimiz kadar abartıyoruz gece mi dışarı çıkıcaz abartabildiğin kadar abart mantığı var biz de.

Mutluluklar dilerim seçimleriniz çok güzel... Gelinliği nereye diktirdiniz acaba ? çok güzel duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…