• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı bunlarda benim çoook rahat ama çok şık olmayan gelin ayakkabılarım :)

pavli

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
522
1
621
39
Edirne
merhaba arkadaşlar bende dün istediğim ayakkabıları buldum kır düğünü olucağı için yerler çimen olucak sivri topukla yürüyemem diye kalın topuk aldım çok şık gözükmüyolar ama inanılmaz rahat bi ayakkabı gelinlik altında da gözükmez zaten :)

Eklentiler

• $mnbvc.jpg
    $mnbvc.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 236
  • $cfgg.jpg
    $cfgg.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 231
Gelinliğinize de,ayakkabınıza da bayıldım! Çok akıllıca bir seçim olmuş kalın topuk.Çok da hoş görünüyor.:16:

gelinlik senin üstünde mi bu foto da canım çok güzel belin incecik

gelinliğin çok güzel ayakkabın çok güzel hepsini çok beğendim

gelinlik senin üstünde mi bu foto da canım çok güzel belin incecik

gelinliğin çok güzel ayakkabın çok güzel hepsini çok beğendim
çok teşekkürler canım evet gelinliğin içindeki benim düğüne 25 gün kaldı rejimdeyim 4 cm daha incelicek o bel :D gelinlikte bir beden küçük dikiliyor

gelinliğini zaten çok beğenmiştim, ayakkabı da iyi bir seçim olmuş. kır düğünü için ideal, topuğundaki çiçek detaylarını çok sevdim:) güle güle giymek nasip olsun:nazar:

Gelinliğinizi çok beğendim çok sade ve şık.
Ayakkabılarda kır düğünü için gayet ideal.
Bir ömür mutluluklar dilerim :)

gelinliğini zaten çok beğenmiştim, ayakkabı da iyi bir seçim olmuş. kır düğünü için ideal, topuğundaki çiçek detaylarını çok sevdim:) güle güle giymek nasip olsun:nazar:
çok teşekkürler :) bende topuklarını çok sevdim düğünden sonrada günlük olarak kullanabilicem
Gelinliğinizi çok beğendim çok sade ve şık.
Ayakkabılarda kır düğünü için gayet ideal.
Bir ömür mutluluklar dilerim :)
aminn çok sağol canım

Pavli ayakkabılarını nerden aldın acaba boyle kalın topuklu gelinlik ayakkabısı bakıyorum yardımcı olursan sevinirim...

Pavli ayakkabılarını nerden aldın acaba boyle kalın topuklu gelinlik ayakkabısı bakıyorum yardımcı olursan sevinirim...

erbil süel'den aldım bende uzun süredir arıyordum kalın topuk tam beyaz bulamadığım için bu tarz aldım üzerindeki beyaz deri kısımları çok yumuşak hiç bir şekilde vurma sıkma yapmıyor

haksızlık etmişsin ayakkabılarına çok şık olmayan diyerek... bence çok şık ve kır düğünü için idealler :)) mutlulukla giy cnm :)))

haksızlık etmişsin ayakkabılarına çok şık olmayan diyerek... bence çok şık ve kır düğünü için idealler :)) mutlulukla giy cnm :)))

teşekkürler :) gelin ayakkabıları genelde ince kibar olur ya o yüzden benimkiler çok şık gelmedi gözüme :) ama çok sevdim ben onları çok:=)

ikiside co9k hoş canım bence iyi düşünmüşsün kalın topuklar cok agrı yapmıyor diğerleri gibi nasılsa görünmeyecek görünse bile ben beğendiimmmm:nazar:

Gelinliğiniz çok güzel :)
Ayakkabı seçiminiz de gayet doğru olmuş bence. Mutluluklar diliyorum :)

Fikrimizi sorduğun için, direk fikrimi yazmak istiyorum.
Mantar topuk gelinlik altında çok itici duruyor.
Kuzenimin düğününde dolgu mantar topuk giyen gelinimizin ayakkabıları ciddi kötüydü mesela..
bende aynı kalınlıkta bir ayakkabı seçtim. Nacizane tavsiyem topuklarını ayakkabıcıda beyaza boyatman.
Gelinliğin çok güzel, ve çok yakışmış..

Fikrimizi sorduğun için, direk fikrimi yazmak istiyorum.
Mantar topuk gelinlik altında çok itici duruyor.
Kuzenimin düğününde dolgu mantar topuk giyen gelinimizin ayakkabıları ciddi kötüydü mesela..
bende aynı kalınlıkta bir ayakkabı seçtim. Nacizane tavsiyem topuklarını ayakkabıcıda beyaza boyatman.
Gelinliğin çok güzel, ve çok yakışmış..

teşekkürler canım yorumun için satan ayakkabıcıda boyatabileceğimi söyledi bende evde çok az denedim ama mantar ıslanınca kabarma yaptı :( bu sefer boyada ıslak olunca kabarır diye çekindim bozulmıcağını bilsem boyatmak istiyorum hatta beyaz bantla sarmıştım çok kötü durdu söktüm hemen :)

Back