- 22 Temmuz 2012
- 142
- 14
- 318
- Konu Sahibi neveragain
Gule gule kullan canim :))
Cok Sagol canim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule gule kullan canim :))
Hepsi çok güzel güle güle kullan canım.![]()
Nikah tarihimizde belli oldu arkadaslar :) Allahin izniyle 15 haziran 2014 de cancagizima kavuscam:) ee ceyiz hazirliklarida hiz kazaniyor
tabi. Yemek takimimi da siparis verdim geldiginde paylasicam insallah:) gercekten heyecanli ve güzel oldugu kadar da zor bir süreç
Rabbim hepinimize yardim etsin♥♡♥
Eki Görüntüle 1003975 Eki Görüntüle 1003976 Eki Görüntüle 1003977 Eki Görüntüle 1003978 Eki Görüntüle 1003979
Sağlıkla,aşkla kullan canım bnm![]()
Hayırlı ve uğurlu olsun canım aynı gün evleniyoruz seninle:) cicilerinide güzel günlerde kullan
A101den aldigim camasir kurutmaligim banyo paspas setim ve askilarim:) ben askilarin siyah kallpli olaninini ve paspasinda gritonlarrda olanini aldim :)
Eki Görüntüle 1020464 Eki Görüntüle 1020465
aynı klozet takımından bende aldım günlük kullanım için umarım kalitelidir düğününe az kalmış şimdiden hayırlı olsun
Güle güle kullan canım çeyizlik alışveriş için bende eminönünü tercih ediyorumm. Nevresim takımının modeline bayıldım sarev markayı çok duyuyorum kaça aldın bunu ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi