Nişanım geldi iki gün oldu acil bakar mısınız

Ya sana şöyle diyeyim kimsenin kararına karışmam ama evde doğum kadar rahatını bulamayiz bence çünkü benim ilk doğumum herkes nasıl cesaret ettin bilmem ne diyor aksine hastanelerden korkuyorum, ha benim doğumumda dikiş oldu oda bebek eliyle geldi ve mantar enfeksiyonum vardi kendi yirtildi ebe kesik bile atmadı çok rahat doğum yaptım hamdolsun, evinin rahatlığı hiçbir yerde yok hastanelerde bebeklere neler yapılıyor bilmiyoruz alıp goturuyorlar ensesinden sıvı enjekte ediliyor bir sürü hastalık ortaya çıkıyor Allah korusun yani aklında soru olmasın saglik açısından bir sorunun yoksa evde doğum en rahat ve güvenilir olanı.
Bende böyle düşünüyorum hastane ortami insanı geriyo gerçekten eğer bide anlayışsız insana denk geliyorsan.. zaten bunu destekleyen ebe ve doktorla ilerledim bu süreçte. İnşallah su gibi kolay olur doğumum zamaninda tabi 🥰

Bende böyle düşünüyorum hastane ortami insanı geriyo gerçekten eğer bide anlayışsız insana denk geliyorsan.. zaten bunu destekleyen ebe ve doktorla ilerledim bu süreçte. İnşallah su gibi kolay olur doğumum zamaninda tabi 🥰
İnşallah canım aklına takılan olursa çekinme telefona baktıkça yazıyorum 🥰

Tamamdir çok teşekkür ederim Allah razi olsun. İnsan böyle zamanda hem o anı yaşayan birine hemde öncesinde akıl danışıp güven veren bir ebeye ihtiyaç duyuyo gerçekten. :)
Elbette öyle, rahat olun sancılar başlayınca hareket halinde olun yuruyun yavaş tempoda evin içinde, sancı girdikce dakika tutun saniye tutun ve sancı girince hareket etmeyin o sancıyı çekin, sancılar artinca eşiniz yaninizda olsun banyoya girin belinize sıcak su tutsun açılmayı hizlandirip sancıyı artirir dogumu hizlandirir ve sizi de rahatlatir. Ebeniz geri kalanı halledecektir sancı girdikce summes sebile yessera ayetini okuyun tekrar edin sancı anında dua edin kabul olur derler aklıma bunlar geliyor ama gerçekten çok güzel değerli anlar kiymetini bilin 🥰

Elbette öyle, rahat olun sancılar başlayınca hareket halinde olun yuruyun yavaş tempoda evin içinde, sancı girdikce dakika tutun saniye tutun ve sancı girince hareket etmeyin o sancıyı çekin, sancılar artinca eşiniz yaninizda olsun banyoya girin belinize sıcak su tutsun açılmayı hizlandirip sancıyı artirir dogumu hizlandirir ve sizi de rahatlatir. Ebeniz geri kalanı halledecektir sancı girdikce summes sebile yessera ayetini okuyun tekrar edin sancı anında dua edin kabul olur derler aklıma bunlar geliyor ama gerçekten çok güzel değerli anlar kiymetini bilin 🥰
Eşim hep destekcim sağolsun. Bilinçli olmak harika bir duygu gerçekten Rabbim kolaylik verir inşallah 🥰

Back
X