Doğuma Hazırlık bunlarda benim cicilerim hastene için

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

xvelembar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
183
4
geceligi önden dügmeli bulamadım her ihtimale karsı 1 tane koydum.ama önden dügmeli almak lazımmış.eksiklerim var ama şimdilik bunları hazırladım.yardımcı olalım birbirimize baska neler olmalı?

Eklentiler

• $P1010096.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $P1010097.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 65
  • $P1010098.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 70
  • $P1010099.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $P1010100.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 69
oy cnm ınsallah saga salım bebegını kucagına alır tıpıs tıpıs evıne donersınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mutluluklar cnm bebegınle saglıklı bır hayat dılegıyle

darısı basıma en kısa zamanda dua etsene bana hamılelerın duası olurmus

polar sabahlığın çok güzel miş güle güle kullan lütfen nerden aldığını ve fiyatınıda yazarsan sevinirm....
sağlıkla almayı nasip etsin rabbim bebeğini........

çok güzeller sağlıkla giyersin inşaallah vee bende sabahlığını nerden aldığını ve markasını sorabilir miyim?

eşofmanın beli biraz dar gibime geldi canım rahat edemezsin gibi hele sezaryan olursan hiç giyinemezsin dikişler rahatsız eder gecelik giysen daha rahat edersin
sabahlığına bende bayıldım inş. sağsağlim kucağına alırsın yavrunu

dikkate alıcam cnm yorumunu saol.inş cnm hepimizi allah kurtarsın.

hepsi çok güzel ama önü kolay açılabilen pijama yada gecelik alırsan daha kullanışlı oluyor bende yeni doğum yaptım en rahatı önden düğmeli gecelik

aaa benim sabahlığımın aynısı
herşey çok güzel canım
sağlıcakla kullanın inşallah

sağlıkla kullanıp bebeğini kucağına alırsın inşallah...sezaryen olacaksan gecelik de giymen gerekecek sanırım..:ecrin_bebek:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…