bunlarda benim çeyizlerimm :)

Kırmızı küçük ev aletlerine bayıldımmm :16:
Güle güle kullan canım çok beğendim hepsini... :nazar::nazar::nazar:

canım senin ne güzel çeyizin varmış böyle maşallah hepsine :nazar:

güle güle huzurla aşkla kullan canım hepsini :16:

Biraz neyin ne oldugu anlasilmiyor, bir seyden bikac cesit var, onun yerine keske planli aldirip koydursaydin. Az ve oz olmasi daha guzel olurdu. Elektronik esyalarin guzelmis.Bunun yanina karpuz kesici, meyve dograyici, patates soyucu, corba karistirici gibi ufak ama luks gereclerdende alabilirsin. Gule gule eskit:))

kırmızı aşk aşkk kokuyo :16:

çok severim dende kırmızı çok güzelmiş küçük ev aletleri güle güle kullanırsın inşallah

Biraz neyin ne oldugu anlasilmiyor, bir seyden bikac cesit var, onun yerine keske planli aldirip koydursaydin. Az ve oz olmasi daha guzel olurdu. Elektronik esyalarin guzelmis.Bunun yanina karpuz kesici, meyve dograyici, patates soyucu, corba karistirici gibi ufak ama luks gereclerdende alabilirsin. Gule gule eskit:))
tatlim tesekkurler bunlar planli alinmis seyler diil baya uzun zamandir annemin babannemin ole begenip aldigi seyler onlarda alinir insallah
kırmızı aşk aşkk kokuyo :16:

çok severim dende kırmızı çok güzelmiş küçük ev aletleri güle güle kullanırsın inşallah

cok tesekkurler canim :)

Ben bunu önceden nasıl görmedim ya hepsi çok güzeller cnm güle güle kullan devamını bekliyoruzz :1:

Back
X