bunlarda benim çeyizlerimm :)

hepsi harika. hem ne güzel babannen den de hatıra olucak ben çok severim eskiden alınmıs yapılmıs seyleri çeyizime katmayı :)
annemden de aldım. aşkımın babannesinin çeyizleri duruyor daha kayınvalidem hatıra olsun diye saklamıs istermisin dedi onlarıda aldım. :)
allah bütün bu güzel şeyleri mutlu yuvanda ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

hepsi harika. hem ne güzel babannen den de hatıra olucak ben çok severim eskiden alınmıs yapılmıs seyleri çeyizime katmayı :)
annemden de aldım. aşkımın babannesinin çeyizleri duruyor daha kayınvalidem hatıra olsun diye saklamıs istermisin dedi onlarıda aldım. :)
allah bütün bu güzel şeyleri mutlu yuvanda ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

canim benim cok tesekkur ederim kadincagiz ben bes yasindayken bile alip saklamis :1: cok düşkündurum babanneme Allahim uzun ömürler verir insallah oda kullandigim gunleri gorur

cok tesekkur ederim canim benim kadincagiz ben bes yasindayken bile alip saklamis :1: cok düşkündürüm babanneme Allahim uzun ömürler verir insallah oda kulladigimi gorur

kahvaltı takımımız aynı.karaca ile başım dertte ama güzel bir takımdır.seviyorum onu.modern.insanın içi açılıyor sabahları.güle güle kullanın hepsini.

Canım topiğin hayırlı olsun çeyizlerinin hepsi çok güzel güle güle kullan devamını bekliyoruz

topiğin hayırlı olsun güle güle kullan canım cicilerini allah tamamına erdirsin:16:

waooww gülsah senin ne kadar cok ceyizin varms böylee bi nikah eksik kıız :1: hepsine bayıldım kalpli kare ve yuvarlakk seklde olanlar kek kalıbı degilmii onlara bayıldım özellikle güle güle kullan bebeğim sevdiğinle her daim yanyana:16:

waooww gülsah senin ne kadar cok ceyizin varms böylee bi nikah eksik kıız :1: hepsine bayıldım kalpli kare ve yuvarlakk seklde olanlar kek kalıbı degilmii onlara bayıldım özellikle güle güle kullan bebeğim sevdiğinle her daim yanyana:16:

ewet tatlim kek kalibi tesekkur ederim bitanemm :54:

Back
X