• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizciklerim :)

Hepsi çok güzeller, özellikle banyo setine bayıldım. Sende ben gibi cats by luyano seviyorsun:29: Hepsi özenle seçilmiş, hayırlı olsun canım:16:

rozelinda
Hepsi çok güzeller, özellikle banyo setine bayıldım. Sende ben gibi cats by luyano seviyorsun Hepsi özenle seçilmiş, hayırlı olsun canım
çok teşekkür ederim.Evett cats by luyano favorim diyebilirim daha almak istediğim çok şey var ordan

evreka35
canım hepsi birbirinden güzel bu arada yemek takımımız aynı güzel gunlerde kullanın
çok teşekkür ederim.Sende güzel günlerde kullan inşallah güzel güzel mamalar yapıp yiyelim sevdiklerimizle :nazar:

güzel günlerde kullan aldıklarını canım. :nazar: banyo takımını çok sevdim:16: kırmızı çatal bıçak takımların ne marka tatlım?

sofistike
güzel günlerde kullan aldıklarını canım. banyo takımını çok sevdim kırmızı çatal bıçak takımların ne marka tatlım?
çok teşekkür ederim.Kırmızı çatal bıçaklar cemile-camilla marka canım ykm'den almıştım

Güle güle kullanın, hepsi çok güzel :)
Korkmaz'ın Şile'si ve Bernardo'nun masa örtüsü benim de aklımda. Yakından göremedim henüz ama, aldığınıza göre güzel olmalılar. Sabırsızlanıyorum görmek için :)

Almila07
Güle güle kullanın, hepsi çok güzel :)
Korkmaz'ın Şile'si ve Bernardo'nun masa örtüsü benim de aklımda. Yakından göremedim henüz ama, aldığınıza göre güzel olmalılar. Sabırsızlanıyorum görmek için :)
çok teşekkürler.Korkmaz'ın ki güzel ama biraz ağır geldi bana aldıktan sonra farkettim tabi bunu masa örtüsünü de çok beğenerek aldım gözüm şimdi runnerında :)

banyo takımına bende bayıldım araştırayım zaten yazmışsın nerden aldığını sağol cnm:71:
hepsi çok güzel iyi günlerde kullan

Back
X