bunlarda benim çeyizciklerim :)

hepsi çok güzel güle güle kullanın masa örtüsünü çok beğendim markası ve fiyatını yazabilirmisiniz?

çok teşekkür ederim herkese
sopakuzuli
hepsi çok güzel güle güle kullanın masa örtüsünü çok beğendim markası ve fiyatını yazabilirmisiniz?
bernardo markası canım fiyatı aklımda kalmamış alalı baya oldu çünkü

banyo takımımın kendi çektiğim fotoğrafları kızlar hepsi sarılı olduğu için açamadım
diş fırçalığım ve havlum
bu da mutfak için bununda havlusu var

Oyy canım harikasınn, herşeyy çok güzell banyoo takımındaa çokk güzell güle gülee kullan tatlımm

Tüm çeyizin çok güzel kolaylıkla tamamlaman dileğiyle....

Bende Defne Koz ( Lipton ) bardaklarına bayldım.
Nereden aldığını ve fiyatını öğrenebilirmiyim?

Sevgiler...

bal_bocegi
Oyy canım harikasınn, herşeyy çok güzell banyoo takımındaa çokk güzell güle gülee kullan tatlımm
çok teşekkür ederim canım sende güle güle kullan cicilerini
snnzlsdtcbc
Tüm çeyizin çok güzel kolaylıkla tamamlaman dileğiyle....

Bende Defne Koz ( Lipton ) bardaklarına bayldım.
Nereden aldığını ve fiyatını öğrenebilirmiyim?

Sevgiler...
Defne Koz'ları Esse'den %50 indirimdeyken aldım canım normal fiyatı 70 liraydı hala indirimde sanırım

çok teşekkür ederim canım sende güle güle kullan cicilerini

Defne Koz'ları Esse'den %50 indirimdeyken aldım canım normal fiyatı 70 liraydı hala indirimde sanırım

Canım ESSE de yok bugün gelecek yarın gelecek demekten öteye gidemiyorlar.
Tabaklarıyla set sanırım.
Ben bulup alamasamda, sen benim yerimede iç mis gibi çayını

çok zevkli şeyler almışsın... banyo setine bayıldım benim tepe home bi uğramam lazım yemek takımınada bayıldım çok değişikk güzell sofraların olsun canım ayrıca mutfak setinide çok şekerr kediler mutfağını basmışşş güzel günlerde kullan canım

Kirmizi catal kasik bicaklar cok hos gözüküyor,
Hepsini agiz tadiyla güle güle kullanin ..

maşallah barekeallah ne kadar güzel ciiclerin var hayırlı olsun güle güle kullan

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim
umarım sende bulup alırsın canım bende esseye gittiğimde çok beğenmiştim 3 tane kalmıştı üstelik dedim sonra alırım tam o an kadın birini aldı kaldı 2 tane dedim riske atmıyım alıyım çay bardağına da ihtiyacım yoktu üstelik ama cok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…