Çok güzel canım güzel günlerde kullan yatak odası bile alınmış![]()
evet canım beyaz eşyalarımıda aldık oturma odamızda hazır gün sayıp borç ödüyoruz artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel canım güzel günlerde kullan yatak odası bile alınmış![]()
evet canım beyaz eşyalarımıda aldık oturma odamızda hazır gün sayıp borç ödüyoruz artık![]()
O zaman fotolarını görmek isterim canım ev hazır mı peki![]()
markafoni den aldım bunlarıda kek yapmayı çok severim nişanlımda bayılır keklerime 3 farklı kek kalıbı aldım
termos aldım lazım oldugunda bir türlü satın alamamıştım
günler azaldıkça alışveriş telaşı artıyor tabi haliyle indirimleri kaçırmıyorum
kürkçü hanın içinde paşabahçe ürünleri satan bir yer keşfettim ordan bu bardaklardan kendime takım yaptım aynı desenlerden çay bardağı su bardağı meşrubat bardağı ve sürahi aldım
bu bardakları da ykm de görmüştüm ama sonra bulamadım eminönünden bakayım ben de :) güle güle kullan bu arada :)
Su bardaklarına bayıldım çok güzeller birde bunun kahve yanı su bardağı çıkmış canım . bende alıp takım yapmayı düşünüyorum
kendime diktiğim gözümün nuru masa örtüm ve runnerımEki Görüntüle 879807 Eki Görüntüle 879808 bu da takı kesem
ellerine sağlık desen çok güzelmiş güzel günlerde kullaanben de istiyorum yapmak ama dikiş makinesi yok
![]()
Annem sağolsun hergün gidelim desem gider.tamam tutayım aklımda bunu mutlaka uğrarım burayaeminönü kürkçü hana girdiğinde ilk sağda tabelasını görürsün paşabahçe diye çok uygun ürünler var ben ordan her gittiğimde birşey alıyorum 6 su bardağı 10tl sürahi 11 tl meşrubat bardağı 10tl çaybardağı ve tabağıda aldım takım yaptım
son 2 haftanın ganimetleri![]()
son 2 haftanın ganimetleri![]()
Hepsi çook güzel çoook begendimmm![]()