- 19 Şubat 2011
- 138
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mudodan aldığım melamin karıştırma kabım.. Bunların saklama kapları da var ama resimlerini bulamadım nette..
Bernardo saklama kaplarım..
Bunlarda tupperwareden aldıklarım..
Bu setin sadece 1 be 2 litrelik olanları var..
Bukadar ayrıntıya gerek olmadığını düşünmeme rağmen tavsiye üzerine tupper temizleme bezleri..
Esseden narenciye sıkacağı..
Dore biblo rende..
hepsi birbirinden güzel...Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..... sağlıkla mutlulukla huzurla...
hepsi çok güzell
herşey düşünülmüş
güle güle kullanın inşallah
zevklerimiz aynıymış..iyi günlerde kullan cnm herşey çok güzel=)
zevkini çok beğendim hepsi birbirinden güzel..Allah mutlu günlerde huzurlu bir şekilde kullandırmayı nasip etsin inş..güle güle kullan aldıklarını.
herşeyin çok zarif ve kaliteli
mutlu günlerde kullan inş.
tek kelimeyle süper tupperware iyi etmissin aldigina gercekten cok kullanisli herkesede tavsiye derim hepsini güle güle kullan canim cok hoslar
herseyin cok super canım ve bircok seyimiz aynı jumbolar filan:)
bu arada fissler den vaz gecme derim ben gercekten cok kaliteli birse silit markası var dusuklu de o da alman malı ve fisler kalitesinde hatta daha iyi diyebilirim. fiyatları biraz tuzlu tefel e gore ama aklında bulunsun bence. bu arada kucuk ev aletlerinde de philips ve braun cok iyi.
hepsini cok mutlu gunlerde kullanman dileği ile
Hepsi çokkkk güzel güzel günlerde kullanman dileğiyle.
aldıklarını güle güle kullan.hepsi çok güzeller.çay süzgeci çok farklı geldi.nerden aldın?
Güle güle kullan çok güzeller.
Yatak örtülerine bayıldım.
İnş. canım çok sağool..
Teşekkür ederim canım.. Evet tupperwareler için herkes aynı şeyleri söylüyor memnun kalacağıma eminim