- 1 Haziran 2007
- 583
- 16
kesinlikle kalirsin ama sadece ben agzi kapaklilari seviyorum yani öbürlerine dünyanin parasini verip almam agzi kapaklilar cok güzel muhafaza ediyor
Ben de dünyanın parasını verip almam canım zaten bunların hepsini internetten çok uygun fiyatlara getirttim.. Mesela ölçü kabını almak aklıma bile gelmez ama diğerlerini alırken listede gördüm ucuzdu getirttim Ama ağzı kapaklılar konusunda beklentim yüksek bir de antartika serisini almayı düşünüyorum buzluk içinn..
Çeyizlerin gerçekten çok hoş ben de senin gibi seramik kaplama tava ve tencere alacağım. Teflon gibi kanserojen madde içermiyor ve daha az yağda yemek pişirme imkanı sunuyor. Ama hangi markadan alacağıma karar veremedim. Senin aldıklarını esse de görmüştüm, beğenmiştim de. Tantitonide bianca diye bir markanın var. Bernardo da vardı birde Korkmaz da yeni çıkarmış KORKMAZ NATURA markasıyla. Yakından inceledim çok sağlam ve kaliteli görünüyordu.Ama dediğim gibi nereden alacağıma bir türlü karar veremedim. Ayrıca moneta diye bir markanın tavaları da çok sağlam ve kullanışlı diye duymuştum .
Öncelikle teşekkür ederim cnm sağol.. Seramik tava tencere konusuna gelecek olursak evet dediğin gibi daha sağlıklı dendiği için tercih ettim bir tek tefal wok tavam teflon.. Greenpanı sadece netten araştırarak aldım ve yaşanan sorunların teflonla aynı olduğunu gördüm. (makinaya koymayın- tahta kaşık kullanın - ani sıcaklık değişimi yapmayın ) Öyle oluncada bunları tercih ettimm ben aldığımda seramik şimdiki kadar bilinmiyodu ve markalar daha çıkarmamışlardı.. Hatta şimdi beyazları gelmiş esseye ben alırken yoktular inanılmaz şıklar bunlar kötü olunca kesin onlardan alıcam gözüm onlarda :76:
Yani markalar konusunda bir öneride bulunamıcam, greenpanı bile öneremem yani Ama moneta konusunda haklısın çok kaliteli bir marka ablamın teflon seti moneta.. O bilmeden buzdolabından çıkarıp direk ocağa koyup ısıttığından bir tavasında sorun yaşadı onuda kapısına gelip değiştirdiler. Çok memnun.. Ben de bunları almasam moneta alırdım herhalde...