Bunlarda benden :)

kesinlikle kalirsin ama sadece ben agzi kapaklilari seviyorum yani öbürlerine dünyanin parasini verip almam agzi kapaklilar cok güzel muhafaza ediyor

Ben de dünyanın parasını verip almam canım zaten bunların hepsini internetten çok uygun fiyatlara getirttim..:KK34: Mesela ölçü kabını almak aklıma bile gelmez ama diğerlerini alırken listede gördüm ucuzdu getirttim :KK1: Ama ağzı kapaklılar konusunda beklentim yüksek bir de antartika serisini almayı düşünüyorum buzluk içinn..

Çeyizlerin gerçekten çok hoş ben de senin gibi seramik kaplama tava ve tencere alacağım. Teflon gibi kanserojen madde içermiyor ve daha az yağda yemek pişirme imkanı sunuyor. Ama hangi markadan alacağıma karar veremedim. Senin aldıklarını esse de görmüştüm, beğenmiştim de. Tantitonide bianca diye bir markanın var. Bernardo da vardı birde Korkmaz da yeni çıkarmış KORKMAZ NATURA markasıyla. Yakından inceledim çok sağlam ve kaliteli görünüyordu.Ama dediğim gibi nereden alacağıma bir türlü karar veremedim. Ayrıca moneta diye bir markanın tavaları da çok sağlam ve kullanışlı diye duymuştum .

Öncelikle teşekkür ederim cnm sağol.. :KK16: Seramik tava tencere konusuna gelecek olursak evet dediğin gibi daha sağlıklı dendiği için tercih ettim bir tek tefal wok tavam teflon.. Greenpanı sadece netten araştırarak aldım ve yaşanan sorunların teflonla aynı olduğunu gördüm. (makinaya koymayın- tahta kaşık kullanın - ani sıcaklık değişimi yapmayın ) Öyle oluncada bunları tercih ettimm ben aldığımda seramik şimdiki kadar bilinmiyodu ve markalar daha çıkarmamışlardı.. Hatta şimdi beyazları gelmiş esseye ben alırken yoktular inanılmaz şıklar bunlar kötü olunca kesin onlardan alıcam gözüm onlarda :76:
Yani markalar konusunda bir öneride bulunamıcam, greenpanı bile öneremem yani :KK1: Ama moneta konusunda haklısın çok kaliteli bir marka ablamın teflon seti moneta.. O bilmeden buzdolabından çıkarıp direk ocağa koyup ısıttığından bir tavasında sorun yaşadı onuda kapısına gelip değiştirdiler. Çok memnun.. Ben de bunları almasam moneta alırdım herhalde...

Hepside cok şık zevkli şeyler canım..
Güle güle mutlulukla kullan inş.:107:
Maşallah diyelim birde..:nazar:

Çoook teşekkür ederim canım beğenmene sevindimm.. :KK16:

Canım herşeyy çok güzel,, bütün çeyizin çok özenlii Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.:KK16::nazar:

Amiin canım inşallah çok teşekkür ederim :KK61:

hayırlı olsun canım herşeyin çok güzel. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. :KK34:

Sağol cnm inşallah.. :81:

Çeyizleriniz çok güzel, güle güle kullanmak nasip olur inşallah :nazar:

Çok sağol beğenmene sevindim teşekkür ederimm:80:

Dört dörtlük bir ceyiz olmus nerdeyse masAllah cok güzel gercekten hayirli ve mutlu günlerde kullanirsin insaAllah ki$in insaAllah bende alis veris yapmaya basliycam bunlarin hepsine toplam ne kadar ödedin hatirliyormusun?

İnşallah canım bnm çok sağol :KK61: İnan ne kadar verdim hatırlamıyorum ama senin için baş sayfaya dönüp teker teker topladım :) 6.500 lira harcamışım en az daha buraya resim için ekleyemediğim ufak tefek şeyler ve alınacaklar da var..
Bir de ben çeyiz seti şeklinde almadım.. Öyle beğenirsen sen daha karlı olabilirsin.. Ben jumbo setimi başta alınca haliyle çeyiz setlerinde sunulan tencere tavalara ihtiyacım kalmadı.. Günlük yemek takımımı ayrı aldım 12 ye tamamladım.. Kahvaltı takımımı ayrı aldım 12 ye tamamladım.. Misafir yemek takımımla kadehlerimi birlikte aldım bir tek.. Ucuz olsun karlı olsun diye beğendiğim hiçbirşeyden vazgeçmedim ama hepsini 2 buçuk yılda tamamladım.. Allah sana da kolaylık versinn.. Başlayınca çok zevkli.. Hele bir de kiminle kullanacağınızı biliyor, onun da fikrini soruyor birlikte beğeniyorsanız eşyalarınızı çook keyifli oluyor :KK16:

Çok güzeller ALLAH mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım...

Amin canım çok teşekkür ederim :KK61:

Son düzenleme:
hepsı bırbırınden güzel şık kullanışlı ayırtetmek mümkün değil hepi:KK16:cini iyi gunlerde kullan tatlım

Aldıklarının hepssiiiiiiii çokk güzell...
Ama bnnm özellikle bayıldıklarım.. Kahvaltı setin, o sevimli renden, banyo havluların ve nevresim takımların bi harikaa....
Güle güle kullan ...

Son düzenleme:
hepsı bırbırınden güzel şık kullanışlı ayırtetmek mümkün değil hepi:KK16:cini iyi gunlerde kullan tatlım

Çok sağol canım beğenmene sevindimm :87:

Aldıklarının hepssiiiiiiii çokk güzell...
Ama bnnm özellikle bayıldıklarım.. Kahvaltı setin, o sevimli renden, banyo havluların ve nevresim takımların bi harikaa....
Güle güle kullan ...

Çoook teşekkür ederimm inanın çok mutlu oluyorum bu yorumları okuyunca.. Çünkü ben de herşeyimi çok severek ve beğenerek aldım :KK16:

İnşallah canım bnm çok sağol :KK61: İnan ne kadar verdim hatırlamıyorum ama senin için baş sayfaya dönüp teker teker topladım :) 6.500 lira harcamışım en az daha buraya resim için ekleyemediğim ufak tefek şeyler ve alınacaklar da var..
Bir de ben çeyiz seti şeklinde almadım.. Öyle beğenirsen sen daha karlı olabilirsin.. Ben jumbo setimi başta alınca haliyle çeyiz setlerinde sunulan tencere tavalara ihtiyacım kalmadı.. Günlük yemek takımımı ayrı aldım 12 ye tamamladım.. Kahvaltı takımımı ayrı aldım 12 ye tamamladım.. Misafir yemek takımımla kadehlerimi birlikte aldım bir tek.. Ucuz olsun karlı olsun diye beğendiğim hiçbirşeyden vazgeçmedim ama hepsini 2 buçuk yılda tamamladım.. Allah sana da kolaylık versinn.. Başlayınca çok zevkli.. Hele bir de kiminle kullanacağınızı biliyor, onun da fikrini soruyor birlikte beğeniyorsanız eşyalarınızı çook keyifli oluyor :KK16:

Sanada zahmet verdim kusura bakmadin insaAllah :))

yani 8 - 9 bin gerekebilir ceyiz düzmek icin diyebilirmiyiz acaba tabi ki harcamalara bagli ama.. insaAllah darisi basima.. evet bende müstakbel esimle birlikte almayi düsünüyorum ama benim zamanim biraz daha kisitli olacak.. varsin olsun yavas yavas tamamlamak nasip olur insaAllah herseyi :))

tekrar güle güle hayirli huzurlu mutlu günlerde kullan gercekten cok güzel seyler almissin :))

Sanada zahmet verdim kusura bakmadin insaAllah :))

yani 8 - 9 bin gerekebilir ceyiz düzmek icin diyebilirmiyiz acaba tabi ki harcamalara bagli ama.. insaAllah darisi basima.. evet bende müstakbel esimle birlikte almayi düsünüyorum ama benim zamanim biraz daha kisitli olacak.. varsin olsun yavas yavas tamamlamak nasip olur insaAllah herseyi :))

tekrar güle güle hayirli huzurlu mutlu günlerde kullan gercekten cok güzel seyler almissin :))

aa ne kusuru ben de öğrenmiş oldum böylece :) Valla senin zevkine ve ayıracağın bütçeye göre değişir tabiki rakam.. Ama almış olmak için alma içine sinsin.. Allah kolaylık versin canım.. :KK34:

Çok teşekkür canım beğenmene sevindim :KK16: Ayrıca önerilerin için de teşekkür ederim..
- İstanbulda yaşamıyorum oyüzden outlet işi olmaz ama issiomo homeun internetten satışlarına bakarım. Limango ve markafonide karşılaşıyorum sürekli..
- Düdüklü tencereye gelince evimizde tefal clipso var, teyzem ve ablamsa fissler kullanıyor ve hepsi fissler al diyor.

- Bornoz takımı için tam tersi yine sade ve şık istiyorum. Hatta erkek arkadaşım alma sakın ben barnoz kullanmam diyor ben de kullanmam ama adet yerini bulsun diye meburen alıcaz :KK1:

- Tchiboyu da yine netten takip ediyorum sürekli.. Baharatlık ve ekmekliği dediğim gibi küçük ev aletlerinin rengine göre alıcam. ama karar veremedim renge.. Sen marka konusunda mı karar veremedin yoksa renk mi?

- issimo home u bende markafoni den getirttim canım, gayet güzeldi, ilk kampanya da yakala derim.
- bornoz takımı, kullanmayı sevmeyenler için cidden adet yerini bulsun die alınıyo, madem kullanmıcam da sadece banyomda süs olacak ozaman kokoşş bişeler olsun istedim ben :KK69:
- tchibo da mutfağına uyan birşeyler varsa hiç kaçırma derim canım, inanılmaz kaliteli, ben alırken 2şer tane alıorum, bi eve bi anneme :KK34:
- küçük ev aletlerinde markaya karar weremedim ben cnm ya hangisi kullanışlı bilmiyorum, araştırma yapmalıyım :KK23: sen markaya karar werdin mi ?

issimonun eminönünde outleti var mıymış? bilmiyordum ben. nerde olduğunu tarif edebilir misiniz

tramvaydan sirkeci durağında indiğinizde, ilk sokakdan girin, orada mutfak ürünleri satan mağazalrn olduğu sokakda. Ersoy iş hanı diye biyerdi sanırım, Konyalı restaurant'ın tam karşısı.. :nazar: bende tarif üzerine gitmiştim. Yeri kolay umarım rahat bulursun. yorgan ve yastıkları gerçekten çok güzel ve uygun :KK34:

- issimo home u bende markafoni den getirttim canım, gayet güzeldi, ilk kampanya da yakala derim.
- bornoz takımı, kullanmayı sevmeyenler için cidden adet yerini bulsun die alınıyo, madem kullanmıcam da sadece banyomda süs olacak ozaman kokoşş bişeler olsun istedim ben :KK69:
- tchibo da mutfağına uyan birşeyler varsa hiç kaçırma derim canım, inanılmaz kaliteli, ben alırken 2şer tane alıorum, bi eve bi anneme :KK34:
- küçük ev aletlerinde markaya karar weremedim ben cnm ya hangisi kullanışlı bilmiyorum, araştırma yapmalıyım :KK23: sen markaya karar werdin mi ?

Tamam cnm bakarım kampanyalara. Bornoz için de fikrin aslında güzelmiş kullanmıcaksan şık olsun bari :KK1: tchiboyuda takip ediyorum ama mutfak için bişe almak henüz kısmet olmadı. Peki tekstili nasıl bir fikrin var mı? Ordan misafir için nevresim almayı düşünüyorum da gelecek kampanyadaki renkleri çok beğendim.. :97:
Griye karar verirsem tefal, kırmızı dersem de arçelik lal ya da kendwood düşünüyorum cnm küçük ev aletlerinde de..

Tamam cnm bakarım kampanyalara. Bornoz için de fikrin aslında güzelmiş kullanmıcaksan şık olsun bari :KK1: tchiboyuda takip ediyorum ama mutfak için bişe almak henüz kısmet olmadı. Peki tekstili nasıl bir fikrin var mı? Ordan misafir için nevresim almayı düşünüyorum da gelecek kampanyadaki renkleri çok beğendim.. :97:
Griye karar verirsem tefal, kırmızı dersem de arçelik lal ya da kendwood düşünüyorum cnm küçük ev aletlerinde de..
bornoz u şık alacaksan kervandaki kampanyayı kaçırma derim :KK34: Tchibo dan nevresim takımı almadım hiç, ama sabahlık almıştık arkadaşıma inanılmaz güzel diyo, şimdiye kadar tchibo dan ne aldıysam içime sindi, nevresim takımları da iyidir die tahmin ediyorum, yani sonuçta da misafirlik bi takım olacak. sen söleyince baktım da gerçekten gelecek temanın renkler çok cici :KK69:
küçük ev aletlerinde kullanışlı olsun istiorum cnm ya renk i çok düşünmüyorum da ( herşeyim gri :KK34: ) önemli olan kaliteli olması...

Aldıklarınızın hepsi çok şık ve çok güzel.. Çok mutlu olur ve sağlıkla kullanırsın inşallah aldıklarını...

Ben daha çok az aldım çeyizime bişeyler ve 2000 tl harcamışım ama elde birşey yok gibi görünüyor her baktığımda =)
Yavaş yavaş alıp en iyilerinden almak istedim oyüzden başladım şimdiden artık 2 seneye tamamlar çeyizimi sonrada evlenırım:)))

Son düzenleme:
bornoz u şık alacaksan kervandaki kampanyayı kaçırma derim :KK34: Tchibo dan nevresim takımı almadım hiç, ama sabahlık almıştık arkadaşıma inanılmaz güzel diyo, şimdiye kadar tchibo dan ne aldıysam içime sindi, nevresim takımları da iyidir die tahmin ediyorum, yani sonuçta da misafirlik bi takım olacak. sen söleyince baktım da gerçekten gelecek temanın renkler çok cici :KK69:
küçük ev aletlerinde kullanışlı olsun istiorum cnm ya renk i çok düşünmüyorum da ( herşeyim gri :KK34: ) önemli olan kaliteli olması...

İnş dediğin gibi olur canım bakalım herhalde gelecek hafta en azından 1 nevresim takım alırım tchibodan.. Doğru söylüyorsun kaliteli olması önemli ama ben daha mutfağımı kırmızı m yapayım yoksa gri mi derdinden daha kullanış araştırmasına geçemedim :) Aslında çoğu arkadaşım bize de bişe bırak ev hediyesi alacak alma küçük ev aletlerini diyorlar ama ben illa kendim karar vericem :)

Aldıklarınızın hepsi çok şık ve çok güzel.. Çok mutlu olur ve sağlıkla kullanırsın inşallah aldıklarını...

Ben daha çok az aldım çeyizime bişeyler ve 2000 tl harcamışım ama elde birşey yok gibi görünüyor her baktığımda =)
Yavaş yavaş alıp en iyilerinden almak istedim oyüzden başladım şimdiden artık 2 seneye tamamlar çeyizimi sonrada evlenırım:)))

İnşallah canım en önemlisi zaten ağız tadı ve sağlık gerisi booş... Çok teşekkür ederim ayrıca :KK61:

En iyisini yapmışın erken başlamakla ne istedğini de bildiğin zaman sonra pişman olmuyorsun aldıklarına.. Tabi başta birşey yok gibi görünüyor ama sonra bi bakmışın birikmiş bir tek şunlar kaldı diye sayıveriyosun.. Allah kolaylık versin canımm sana da..

İnş dediğin gibi olur canım bakalım herhalde gelecek hafta en azından 1 nevresim takım alırım tchibodan.. Doğru söylüyorsun kaliteli olması önemli ama ben daha mutfağımı kırmızı m yapayım yoksa gri mi derdinden daha kullanış araştırmasına geçemedim :) Aslında çoğu arkadaşım bize de bişe bırak ev hediyesi alacak alma küçük ev aletlerini diyorlar ama ben illa kendim karar vericem :)

Ben mutfağım için aksesuarlarımı kırmızı alıyorum hep birazda yeşil tonu ama parlak yeşil çok ama çok hoş duruyor kırmızı ile yeşil.. Herşeyim kırmızı ağırlıklı... Küçük ev aletlerımde metal ve siyah renkli..
Ben herşeyin rengarenk olmasını sevmıyorum tamamen yoğunlaştım artık kesın mutfagım kırmızı olucak .. onun için artık kırmızı ne görsem en beğendiklerimi alıyorum =)

X