bunlarda benden sizlere .....

sizde de çok güzel ürünler varmış
ayyy bu monta bayıldım çok şeker ama beni aşıyo hala aynı fiyatta kararlı mısınız
botla çizme duruyosa numaralarını ve fiyatlarını öğrenebilir miyim

Eki Görüntüle 887996 Eki Görüntüle 887997
bu sezon aldım gizli platform çok rahat 37 no 30 tl...

Eki Görüntüle 888035 Eki Görüntüle 888036
37 no 1 kere giydim tertemiz tek sorunu fermarın uzantısı yok 3 tl ye yaptırlabilir yada ben yaptırıım deridir 45 tl ye indirdim...

Eki Görüntüle 888063 Eki Görüntüle 888064 Eki Görüntüle 888065
yurtdışından geldi bize çok büyük etiketli ve ambalajlı ürün xl xxl bdne uygun 15 tl...

suni deri değildir....38 40 bdn uygun belden oturmalı 4 düğmeli klasik model siyah deri ceket 50 tl...Eki Görüntüle 888168 Eki Görüntüle 888171

Eki Görüntüle 898569
likralı 36 bdne uygun siyah olan jarse diğeri renkli olan diz yapmayan sıkı penyedir ihraç fazlasıdır ... imalathanemizdendir.. 10 tl....

Eki Görüntüle 921382 Eki Görüntüle 921383 1 kere giydim ayakkabım vurduğumda acilen almıştım o anda giydim sonrası yok kipa dan alldım F&F marka

Eki Görüntüle 921409
zara elbise yada tunik taşlı saten acı kahve 36 38 bdn

Eki Görüntüle 929495 Eki Görüntüle 929496
s bdn MNG BLAZEİR CEKET SİYAH TEK DÜĞMELİ ....

Eki Görüntüle 929661 Eki Görüntüle 929662
m bdn hatemoğlu erkek süeter..1 kere giydi eşim sadece yepyeni duruyor artık küçük geliyor ..umarım ihtiyacı olan 15 tl ye kaçırmaz...

Eki Görüntüle 930145
zayıflama korsesi xl beden 10 tl...

Eki Görüntüle 930197 Eki Görüntüle 930198
9 10 yaş leoparlı takım ...
hannah montana edp ve lipstick ve vucut kremi set...
hepsi 55 tl...
görüşmek üzere...

Eki Görüntüle 935496
visco yastık elimde 2 adet sıfır vardır...
bunlar elimde kalanlar ...fiyatlar değişti indirim var herşeyde .... fiyatlar makuldur..ürünler azalmadıkça yenileri ekleyemiyorum sayfalar karıştı....
bilginize arkadaşlar...

mont cuma günü kargolandı inan bende hala vermeye kıyamadım dar geldi bana kalçadan aldığım fiyat bu satılmazsa seneye kzıım giyer dedim göndermedim inan düşünürsen bu fiyat canım...
uzun çizme 38 diğeri 37 beğen fiaytalarım makul canım...45 tl indirdim...

Son düzenleme:

numaralar da tam uyuyo..şu sıralar ihtiyacım da var aslında siyah ve topuklu bişilere
ben iyce kararımı verip haber veririm size
teşekkürler

mavi kombinezon var ya onun siyahı var mı elinde bi de sarı siyah nike bluz en son ne kadar olur ya da takaslık bişey düşünürsen o da olur
siyah kombinezyon bir tek o var elimde canım buda saks mavisi çok hoş rengi var tavsiye ederim ısrarla canım nike bluz s bdn bu arada düz bişiler yapalım dilersen canım.fiyat söz konusu değil bnm evimde öylece dolap bekleyeceğine kullanılsın isterim ...haberleşelim canım...

canım bana siyah lazım nike olan orjinal mi small ise kalıbı çok dar mı esnek bi kumaş mı?36-38 arası olur mu

canım özelden yazdım sana
tatlım kusura bakma anca yazabiliyorum ben sende 1 adet ürün beğendim biliyorsun ben onu isterim olursa eğer sende beğendiklerini belirtmişsin zaten ama nike sarı bluz şuan ölçüm için uygun değil kızım uyuyor ses yapmayayım bu saatte sabah haber vereyim canım ben sana snn eşofman 20 tl miydi sende ona göre bişiler bak anlaşalım canım....
yarın kargolarım var snnkileride yola çıkarırım olursa eğer

canım özelden yazdım sana
likralı canım 38 e 60 bi koşu ölçtüm geldim :) bu arada içinde sütyen gibi yarım büstiyer tarzı kendinden kumaşlı aynı renk kumaş yani bir iç çamaşır kısmı var çamaşırı belli etmesin diye canım ölçüler bunlar .başka istediğin var ise ölçeyim hemen birkoşuda :) milli atlet gibiyim maşallah bana :)

ewet canım 20 tl ben bakim o zman nike orjinal mi peki?

orijinal canım pragtan almıştım ... nike fit dry(made in malasia)

tamam canım göğüs ölçüsü falan kaç acaba çok merak ettim boyunu enini kumaşını ama rengini çok beğendim bu arada izmirin neresindensin ben istanbuldayım ama ağustos itibariyle kısmetse artık bende izmirliyim

numaralar da tam uyuyo..şu sıralar ihtiyacım da var aslında siyah ve topuklu bişilere
ben iyce kararımı verip haber veririm size
teşekkürler
canımmmm 2 ayakkabıyı da alırsan kargo benden haberin olsun ok dersen yarın kargolarım var hmn göndeririim snnkileri de

biraz evvel yazdım canım atladın sanırım...göğüs 38 boy 60 cnm izmir bornovadayım ben haziranda aydın kuşadasına yerleşeceğim :) seni ziyarete gelirim memşeketime aydın izmir 1 saat neredeyse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…