canım sarı nike ı alıyorum yanına ne alsam siyah kombinezon olsaydı işime çok yaricaktı ya
sarı nike ı bi de bişi daha bulursam eşofmanla takaslicas da ne bulsam ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sarı nike ı alıyorum yanına ne alsam siyah kombinezon olsaydı işime çok yaricaktı ya
sarı nike bide babydoll siyah mavi babydoll oamayacakmı?sarı nike ı bi de bişi daha bulursam eşofmanla takaslicas da ne bulsam ki
biraz evvel yazdım canım atladın sanırım...göğüs 38 boy 60 cnm izmir bornovadayım ben haziranda aydın kuşadasına yerleşeceğim :) seni ziyarete gelirim memşeketime aydın izmir 1 saat neredeyse ...
aaa süperrrr karşıyakaya aşığım her izmirli gibi 35.5 :)bornovaya geldim canım ben karşıyakada oturcam ama eşim yeşilyurtta oturuyo..okudum yazdığını sende 36-38 giyiyosun sanırım sarı nike daha önce giyilmiş mi bedeni sana nasıl oluyor hiç denedin mi göğüs bedenin kaç belki göğüsten olmaz ..gel canım beklerim:))
bornovaya geldim canım ben karşıyakada oturcam ama eşim yeşilyurtta oturuyo..okudum yazdığını sende 36-38 giyiyosun sanırım sarı nike daha önce giyilmiş mi bedeni sana nasıl oluyor hiç denedin mi göğüs bedenin kaç belki göğüsten olmaz ..gel canım beklerim:))
aaa süperrrr karşıyakaya aşığım her izmirli gibi 35.5 :)
bu arada sorma bnm göğüsten kasıyor zaten 90 a yakın giyiyorsan olmaz sana canım
yok bunları hiç giymedim canım inan çamaşırda aynı şekilde 90 yakın ise ölçülerin bu olmaz tatlım çamaşır denenmeden alındığı için iadesi de olmadığığ için elimde dolapta öylece kaldı içine siner yani canım.... ozman bu kadar diyelim mi kemerler falan bluz gap varsarı nike olcakta ..mavi gecelik gibi olan siyah olsaydı çok işime yaricaktı.o tarz elimde var.siyah babydoll göğüs kısmı nasıl kaç bedene göre.birde kullanıldı mı daha önce..
atlet modeli gibi düşün canım bunu spor zaten ...olmadı beğenmedin geri gönder tatlım bnm için sorun olmaz...şimdi birbirimizi görmediğimiz için ezbere konuşmuş oluruz öyle değil mi*yok canım 85 benim çok beğendim sarı nike ı omuzlarım dar değil yalnız omuzlardan falan nasıl olur acaba?
yok bunları hiç giymedim canım inan çamaşırda aynı şekilde 90 yakın ise ölçülerin bu olmaz tatlım çamaşır denenmeden alındığı için iadesi de olmadığığ için elimde dolapta öylece kaldı içine siner yani canım.... ozman bu kadar diyelim mi kemerler falan bluz gap var
bu sayfamda yokkkk diğer 2 sayfamı da ziyert et bakalım orada neler bulabilirsin bakalım...elinde kozmetik ürün var mı peki...
elinde kozmetik ürün var mı peki...
bu sayfamda yokkkk diğer 2 sayfamı da ziyert et bakalım orada neler bulabilirsin bakalım...
ben link atayım bekle canım...
tamam canımbnm sağolasın bitanem... bak link atıyorum sana cnm bide bunlara bak bakalımbende mavi lcw eşofman var hiç giyilmedi sadece denendi.sonrada dolapta beklemek için yerini aldı.onu da bedeni uyar mutlaka hediye göndericem sana kargoda diğer eşofmanların yanında..;;
tamam canımbnm sağolasın bitanem... bak link atıyorum sana cnm bide bunlara bak bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-p...ozmetik-sayfam-gelen-fiyatlarla-sizlerin.html
şimdilik yok canım maalesef ben genelde spor giyindiğim için severek giyiyorum hepsini belki bi ara elersem aralarından eklerim burayasende eşofman altı var mı canım peki nike ın falan
ben eşofman takımını almaktan vazgeçtim cnmsende eşofman altı var mı canım peki nike ın falan
Eki Görüntüle 937040 Eki Görüntüle 937042 Eki Görüntüle 937045
bunlar 2o tl cnm snn ayakkabı 30 tl sende indirim yap yada ben sana vucut losyonu yada havlu hediye edeyim istersen...
valla arkadaş ayırttı ama cvp yazmadı cnm bugün sordum girince yazar bende sana haber veririm canım...ii geceler sen bana yaz olumlu yada olumsuz ...bana hediye olarak lcw eşofmanı gönderme canım satar kazanırsın paranı onun yerine 10 tl indirim yap boti 20 ye gelsin sende beğendiklerini 20 ye tamamla istersen canım sorunsuz alışverişimizi tamamlayalım istersen canım . ne dersin ?canım yarın sana atarım istediklerimi baykuşlu kazak var satıldı mı