bunlarda benden sizlere .....

biraz evvel yazdım canım atladın sanırım...göğüs 38 boy 60 cnm izmir bornovadayım ben haziranda aydın kuşadasına yerleşeceğim :) :KK9: seni ziyarete gelirim memşeketime aydın izmir 1 saat neredeyse ...

bornovaya geldim canım ben karşıyakada oturcam ama eşim yeşilyurtta oturuyo..okudum yazdığını sende 36-38 giyiyosun sanırım sarı nike daha önce giyilmiş mi bedeni sana nasıl oluyor hiç denedin mi göğüs bedenin kaç belki göğüsten olmaz ..gel canım beklerim:))

bornovaya geldim canım ben karşıyakada oturcam ama eşim yeşilyurtta oturuyo..okudum yazdığını sende 36-38 giyiyosun sanırım sarı nike daha önce giyilmiş mi bedeni sana nasıl oluyor hiç denedin mi göğüs bedenin kaç belki göğüsten olmaz ..gel canım beklerim:))
aaa süperrrr karşıyakaya aşığım her izmirli gibi 35.5 :)
bu arada sorma bnm göğüsten kasıyor zaten 90 a yakın giyiyorsan olmaz sana canım :KK43:

sarı nike olcakta ..mavi gecelik gibi olan siyah olsaydı çok işime yaricaktı.o tarz elimde var.siyah babydoll göğüs kısmı nasıl kaç bedene göre.birde kullanıldı mı daha önce..

aaa süperrrr karşıyakaya aşığım her izmirli gibi 35.5 :)
bu arada sorma bnm göğüsten kasıyor zaten 90 a yakın giyiyorsan olmaz sana canım :KK43:

yok canım 85 benim çok beğendim sarı nike ı omuzlarım dar değil yalnız omuzlardan falan nasıl olur acaba?

sarı nike olcakta ..mavi gecelik gibi olan siyah olsaydı çok işime yaricaktı.o tarz elimde var.siyah babydoll göğüs kısmı nasıl kaç bedene göre.birde kullanıldı mı daha önce..
yok bunları hiç giymedim canım inan çamaşırda aynı şekilde 90 yakın ise ölçülerin bu olmaz tatlım çamaşır denenmeden alındığı için iadesi de olmadığığ için elimde dolapta öylece kaldı içine siner yani canım.... ozman bu kadar diyelim mi kemerler falan bluz gap var

yok canım 85 benim çok beğendim sarı nike ı omuzlarım dar değil yalnız omuzlardan falan nasıl olur acaba?
atlet modeli gibi düşün canım bunu spor zaten ...olmadı beğenmedin geri gönder tatlım bnm için sorun olmaz...şimdi birbirimizi görmediğimiz için ezbere konuşmuş oluruz öyle değil mi*

yok bunları hiç giymedim canım inan çamaşırda aynı şekilde 90 yakın ise ölçülerin bu olmaz tatlım çamaşır denenmeden alındığı için iadesi de olmadığığ için elimde dolapta öylece kaldı içine siner yani canım.... ozman bu kadar diyelim mi kemerler falan bluz gap var

elinde kozmetik ürün var mı peki...

sende eşofman altı var mı canım peki nike ın falan
ben eşofman takımını almaktan vazgeçtim cnm :KK43:
gri 37 no botileri istiyorum satılmamış iyi ki onu istiyorum yarın kargolarımızı gönderelim ok cnm ...sen bana özelden yaz istediklerini bide adresini ok..

sende eşofman altı var mı canım peki nike ın falan
$993456_603722733014840_1905894015_n (1).jpg $1455091_608227962564317_2072270577_n.jpg $1003937_603722549681525_1017565133_n.jpg
tama sen karar ver ben beklerim canım...

Son düzenleme:
canım yarın sana atarım istediklerimi baykuşlu kazak var satıldı mı
valla arkadaş ayırttı ama cvp yazmadı cnm bugün sordum girince yazar bende sana haber veririm canım...ii geceler sen bana yaz olumlu yada olumsuz ...bana hediye olarak lcw eşofmanı gönderme canım satar kazanırsın paranı onun yerine 10 tl indirim yap boti 20 ye gelsin sende beğendiklerini 20 ye tamamla istersen canım sorunsuz alışverişimizi tamamlayalım istersen canım . ne dersin ?

X