bunlarda benden sizlere .....

m bdn hatemoğlu erkek süeter..1 kere giydi eşim sadece yepyeni duruyor artık küçük geliyor ..umarım ihtiyacı olan 15 tl ye kaçırmaz...

CHOLE marka siyah deri sezonda adadan aldım 80 tl ye isterseniz askılı isterseniz portföy çanta olarak kullanın yepyeni sorunsuzdur.tek gözlüdür içinde sadece fermuarlı küçük bölüm var .alana hayırlı olsun şimdiden....

buradaki ürünlerdeki kot pantolon boyu 34 tür kullanılmamıştır.36 bdn tam ölçülerim isterseniz.

siyah göğsü dantel olan kombinezon gibi olan kaç beden .istersen ürünlerimden takas yapabilirz beğendiğin olursa ama bedeni s-m ye uygunsa almak istiyrm

siyah göğsü dantel olan kombinezon gibi olan kaç beden .istersen ürünlerimden takas yapabilirz beğendiğin olursa ama bedeni s-m ye uygunsa almak istiyrm
evet uygun canım... özelden görüşelim cvp buraya bakmadan önce yazdım özele bakmıştım çünkü önce :)

burada ve diğer sayfalarımda da takasa açığım arkadaşlar bilginize....elimizdekileri değerlendirelim......

beğendiklerim ya satılmış yada büyük evet evet anladım gerçekten kısmetsizim ben bu aralar
arkadaşım takipteyimmm nilaycım

kızlar bu arada çoklu alıntı yapmayı unutmuşum nasılda yardım edebilir misiniz ?

kızlar bu arada çoklu alıntı yapmayı unutmuşum nasılda yardım edebilir misiniz ?

merhaba...
alıntıyla cevapla butonunun yanıdaki artı olan kutucuğa tıkla tik işareti çıkıyo...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…