bunlarda benden sizlere .....

avon ungaro set içeiğinde vücut kremi ve duş jeli vardır alana çanta hediyedir....ürünler denenmedi bile yılbaşı hediyesi olarak düşünebilirsiniz ...

Son düzenleme:

bu mavi elbise hoşuma gitti gözüme çarptı daha detaylı bi resim yükleyebilirsenn düşünücem..

ve bu avon set nekdr ?

bu mavi elbise hoşuma gitti gözüme çarptı daha detaylı bi resim yükleyebilirsenn düşünücem..

ve bu avon set nekdr ?
elbise 10 tl bolero kısmı merserize lacivert etek kısmı kumaş penye değildir.ungaro set 30 diom ama pazarlık var her üründe alımda ..fotoyu yrn eklesem olur mu kzıım uyuyor onun odasında

elbise 10 tl bolero kısmı merserize lacivert etek kısmı kumaş penye değildir.ungaro set 30 diom ama pazarlık var her üründe alımda ..fotoyu yrn eklesem olur mu kzıım uyuyor onun odasında

tabii ki olur.. yarın tükkanınız açılır açılmaz geliyorum

setinde fiyatı yarına kadar indirime girer belki

arkadaşlar ayakkabılarımı satmammın amacı hepsi topuklu olduğun içindir ayağım bilekten kırıldığı için giyemiyorum o yüzden yoksa bir sorun yok...
diğer ürünlerimide taşınacağım evimde giysi odam olmadığıve kilerim küçük satıyorum umarım sizlerin işini görür...
alanlara şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…