2 adet 2.50 m 130 tl adeti 4 adet 80 .150 yolluk 80 tl adet ...Halıların fiyatı nedir ?
butun halılarım Festival markalidir yazdigim gibi... hepsi ayni.... diger resim örnek olsun die eklendi.sorunsuz deformesiz... 130 tl...toplu alimlar olursa sevinirim pazarlik olur bide resim eklerim evimin odamin resimlerini...
yani oda için olan halı, fotodaki değil, yolluklarla aynı anlaşılan.
fotodaki halı ile birebir olsaydı kaçırmazdım
Siyah lumberjack boti ve krem puf uzun mont satıldı...satışa devam...
5 tl ye indirdim fiyatını dilersem cm olarak ölçerim 38 40 bdn di sanırım ama şuan evde olmadığım için ezbere söyledim eve gidince hmn yazarım canım...bebe marka, dirsek ve yakası kahve süet deri detaylı, çizgili merserize bluzun fiyat ve beden bilgilerini alabilir miyim?
5 tl ye indirdim fiyatını dilersem cm olarak ölçerim 38 40 bdn di sanırım ama şuan evde olmadığım için ezbere söyledim eve gidince hmn yazarım canım...
tabii olur ptt ile sorun olmaz bnm için adres bilgilerini girersen pzt gönderirim canım...Ptt kapıda ödeme yapıyor musunuz? Yapıyorsanız alacağım ben merserizeyi:)
Eki Görüntüle 881772 Eki Görüntüle 881773
2 perdemde taç markadır... çocuk odası tülü lisanslı ürün olup kız çocuklarının odalarını şenlendirir.
yatak odası perdemi tekli fon modelidir istenir üstteki pili modeli çıkıp normal fona dönüşebilir ayrı ayrıda kullanılır....150 tl...