bunlarda benden sizlere .....

kazanlı ütüm sorunsuzdur markası da belli zaten arızası da yok 70 tl... ciddi alıcalarla pazarlık yapılır herüründe..

40 bdne uyacak hiç giyilmemiş el işi göz nuru işçilikli abiye ... bir daha nereye giyeceğim diye düşünmektense 25 tl ye satıyoruz..

el emeği göz nuru işlemelerinin çoğunu ben yaptım alan güle güle kullansın inşallah hayırlı uğurlu gelsin arnkadaşlar...
hiç kullanılmayan çeyizlerimden tülbentler çoklu alım olursa iyi olur numaralandıramadım...
tülbentler 12 havlular 17 hazır havlu 5 kenarsız tülbentler 3 tl...

Son düzenleme:
suni deri değildir....38 40 bdn uygun belden oturmalı 4 düğmeli klasik model siyah deri ceket 50 tl...

yurtdışından nike s beden üst iç büstiyer modelli 10 tl gap t-shirt orijinal değil 5 tl 38 40 bdne uygun krem elbise astarlı yandan gizli fermuarlı 10 tl pantolonda colins 29 33 üstteki ürünün aynısı resmi unutmuşum sıfır etiketli 20 tl...

new balancelar orijinal değil sanırım?
bunlar bulgaristandan eşimin arkadaşından hediye sanırım değil ihtiyaç fazlası olduğu için satıyoruz orijinal dilerseniz ben aldım mağazadan 165 tl ye satıldığını biliyorum.krem ve siyah orijinal elimde var dilerseniz gönderirim ama bunlar değil sanırım bilmiyorum.

siyah olan ne kadar, erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…