bunlarda benden sizlere .....

slm arkadaşlar gün içinde kargoya gideceğim varsa istediğiniz diğer gönderilerimle sizinkileride gönderebilirim yeni ürünler ekledim takas satış pazarlık herşey olabilir .görüşmek üzere..

$1477962_608227615897685_172045478_n.jpg $1454612_608227632564350_1575509596_n.jpg
arkadaşlar bu üründen stoklamıştım kesin çözüm olsun diye nitekim oldu bu elimde kalan son ürün 3lü hürrem hama otu yağı etkilidir düzenli kullanım olursa eğer yanında dudak dolgunlaştırıcı lipojen ruj hediyemdir (eczane ürünüdür rujun satış fiyatına bakınızneredeyse .ruj parasına 4 adet ürün alacaksanız.umarım sizlerinde işine yarar toplam 30 tl dir. diğer ürünlerime de bakınız çeşitli ürünler ve takass pazarlık söz konusudur.bilginize...

Eki Görüntüle 888778 Eki Görüntüle 888779
arkadaşlar bu üründen stoklamıştım kesin çözüm olsun diye nitekim oldu bu elimde kalan son ürün 3lü hürrem hama otu yağı etkilidir düzenli kullanım olursa eğer yanında dudak dolgunlaştırıcı lipojen ruj hediyemdir (eczane ürünüdür rujun satış fiyatına bakınızneredeyse .ruj parasına 4 adet ürün alacaksanız.umarım sizlerinde işine yarar toplam 30 tl dir. diğer ürünlerime de bakınız çeşitli ürünler ve takass pazarlık söz konusudur.bilginize...

ne amaçla kullanılıyor bu yağ ?

ne amaçla kullanılıyor bu yağ ?
tüy azaltıcı krem canım bana epilasyon öncesinde çok yardımcı oldu 3 kutu bitirdim ve ve düzenli kullanım sonucunda çok memnun kaldım ısrarla tavsiye ederim bende fiyatı da çok uygun hemde hediyeli !

$20131205_235509_LLS.jpg $20131205_235539_LLS.jpg

kızlar ben yeni katıldım aranıza. sadece 2 resim ekleyebildim. resimlerimi nasıl ve nerden yüklüyübilirim yardım edermisiniz

Pek bişi anlamadım resim nasıl yüklenirken derken resim yüğklemişsin sanırım konu açmayı anlamadın sen canım konu aç imine bas ve aynı işlemleri tekrarla derim canm..şimdiden kolay gelsin....

Pek bişi anlamadım resim nasıl yüklenirken derken resim yüğklemişsin sanırım konu açmayı anlamadın sen canım konu aç imine bas ve aynı işlemleri tekrarla derim canm..şimdiden kolay gelsin....

konu nerden açılıyor. dün buldum bir yerden zor o da. kolayı nerden

$1380065_609799852407128_1691702019_n.jpg
likralı 36 bdne uygun siyah olan jarse diğeri renkli olan diz yapmayan sıkı penyedir ihraç fazlasıdır ... imalathanemizdendir.. 10 tl....

colins kot pantolon satılmıştır...
ürünlerde indirim yapacağım taşınacağım için acilll ....düşündüğünüz fiyatı teklif edin görüşelim bayanlar !
iyi akşamlar herkese....

herşey indirimde taşınıyuruz diye umarım işinize yarar bişiler bulursunuz ..ürünlerimiincelemeniz tavsiyemdir hmn yarın kargoya veririim.

37-38 no koyu renk babet varmı elinizde ürünlerinize baktım da topuklu hepsi? babet varsa yukardaki krem rengi çantayı da düşünüyorum da tek ürüne kargo vermemek için

37-38 no koyu renk babet varmı elinizde ürünlerinize baktım da topuklu hepsi? babet varsa yukardaki krem rengi çantayı da düşünüyorum da tek ürüne kargo vermemek için
sıfır siyah süet babet sezonda aldım ama giyemedim kutusunda duruyor cnm akşam rewsim yüklesem olur sanırım çantayı ayırayım mı

X