- 27 Aralık 2011
- 63.312
- 61.021
100 tl erkek almanyadan alındı bnmki 37 buradan
anladım teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 tl erkek almanyadan alındı bnmki 37 buradan
anladım teşekkürler
Eki Görüntüle 888778 Eki Görüntüle 888779
arkadaşlar bu üründen stoklamıştım kesin çözüm olsun diye nitekim oldu bu elimde kalan son ürün 3lü hürrem hama otu yağı etkilidir düzenli kullanım olursa eğer yanında dudak dolgunlaştırıcı lipojen ruj hediyemdir (eczane ürünüdür rujun satış fiyatına bakınızneredeyse .ruj parasına 4 adet ürün alacaksanız.umarım sizlerinde işine yarar toplam 30 tl dir. diğer ürünlerime de bakınız çeşitli ürünler ve takass pazarlık söz konusudur.bilginize...
tüy azaltıcı krem canım bana epilasyon öncesinde çok yardımcı oldu 3 kutu bitirdim ve ve düzenli kullanım sonucunda çok memnun kaldım ısrarla tavsiye ederim bende fiyatı da çok uygun hemde hediyeli !ne amaçla kullanılıyor bu yağ ?
Eki Görüntüle 890258 Eki Görüntüle 890262
kızlar ben yeni katıldım aranıza. sadece 2 resim ekleyebildim. resimlerimi nasıl ve nerden yüklüyübilirim yardım edermisiniz
kapri ve yelek takımı 5 tl, temiz kullunıldı
süveter yalak 5 tl. hiç kullunılmadı sayılır
Pek bişi anlamadım resim nasıl yüklenirken derken resim yüğklemişsin sanırım konu açmayı anlamadın sen canım konu aç imine bas ve aynı işlemleri tekrarla derim canm..şimdiden kolay gelsin....
konu nerden açılıyor. dün buldum bir yerden zor o da. kolayı nerden
sıfır siyah süet babet sezonda aldım ama giyemedim kutusunda duruyor cnm akşam rewsim yüklesem olur sanırım çantayı ayırayım mı37-38 no koyu renk babet varmı elinizde ürünlerinize baktım da topuklu hepsi? babet varsa yukardaki krem rengi çantayı da düşünüyorum da tek ürüne kargo vermemek için